Zijn jullie ook weer begonnen met werken na een heerlijke vakantie? Al snel voelt het weer alsof je nooit bent weggeweest en ben je wéér toe aan vakantie! Herkenbaar? Doe dan deze 6 yoga poses om weer even helemaal te ontstressen.

1-yoga-poses

Down Dog

Hierbij stretch je je rug, schouders, armen en benen en voel je weer ruimte komen in je lijf. Blijf 10 ademhalingen in deze pose.

Down dog

Child’s Pose

Deze pose brengt je even helemaal terug naar de basis en maakt je kalm en stil. Blijf 10 ademhalingen in deze pose.

child's pose

Spinal Twist

Deze pose heeft een positief effect op je lichaam. Het opent en vergroot je hartcentrum en helpt stijfheid in je nek te verminderen. Ook masseer je met deze pose het gebied rond je buik. Houd deze pose 10-20 ademhalingen vast en wissel dan van kant.

Spinal Pose

Pigeon Pose

We slaan veel stress en spanning op in onze heupen. Deze pose neemt deze spanning weg en zorgt ervoor dat je heup meer geopend wordt. Deze pose kan heel oncomfortabel aanvoelen, maar dit wordt echt beter als je hem vaker uitvoert. Blijf daarom ook 2 min. In deze pose. Je voelt al snel dat je steeds meer kunt ontspannen. Wissel daarna van kant.

pigeon pose

Legs up the wall

Deze pose is heel goed om weer even helemaal op te laden. Brengt je bloedsomloop weer opgang en helpt tegen slapeloosheid. Houd deze pose 5-10min aan.

Legs up the wall

Tree Pose

Deze pose zorgt ervoor om de balans in je lichaam te verbeteren. Maar ook om je geest en het denken te balanseren en te verhelderen. Voer deze pose eerst uit met je ogen open en focus op een punt om zo beter je balans te bewaren. Lukt dit? Probeer het daarna met je ogen dicht.

tree pose

De outfit die ik draag op de foto’s is trouwens van het merk Röhnisch en zit heerlijk! Voelen jullie je weer helemaal zen na deze poses? En hebben jullie ook zin om een yogales te gaan volgen? Ik ben benieuwd!

Een leuke outfit is gewoon onmisbaar als je gaat sporten, datzelfde geldt voor sneakers. Maar weet je, er zijn nog veel meer sportaccessoires die je training net een tikkie makkelijker en leuker maken. Ja echt!

Nu we het toch over yoga hebben… wist je dat Marlou een super tof online yogaprogramma heeft? Ja echt: Hello Yoga!