hello YOGA 

ready for more balance & focus?

Herkenbaar?

Z

Je hebt weinig energie en voelt je schuldig omdat je te weinig rust neemt in een dag

Z

Je ervaart regelmatig stress in je lijf

Z

Je hebt het druk en wilt wel tijd voor jezelf nemen maar weet niet waar te beginnen

Z

Je hebt behoefte aan kant en klare programma’s

Z

Je weet dat je niet goed genoeg voor jezelf zorgt

balance is not something you find

it’s something you create

hello yoga
hello yoga

every morning you have a new opportunity

to become a happier version of yourself

yoga

je voelt stress in je lijf en wilt je graag weer vol energie in het leven staan

Na een lange dag werken plof jij op de bank. Je voelt je uitgeput en wilt jezelf opladen.. De sportschool roept maar alles in jou zegt dat je rust nodig hebt. Het idee alleen al om jezelf naar de sportschool te slepen.. Netflix is calling! Maar wacht er is meer mogelijk! 

 

Je voelt je van binnen futloos, en je hebt ook je buitenkant niet de aandacht gegeven die het verdient.

 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven bewegen en tijd voor jezelf te nemen in tijden van stress.

 

Yoga verbetert de werking en het herstel van die onderdelen in je hersenen die je stressgevoel afremmen en daarmee ook de productie van stresshormonen afremmen.

 

Maak het jezelf niet te moeilijk. Yoga kan ook gewoon vanuit huis! Met de juiste video’s, schema’s en.. je yogabuddy: me!

go for it!

yoga en meditatie voor meer rust & balans

\

Yoga is voor iedereen. Ervaar meer balans, meer vreugde en kwaliteit van het leven.

\

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden

\

Gemiddeld duren de lessen 30 minuten

\

Verlaag je stressniveau en ervaar diepe ontspanning

\

Neem een moment voor jezelf want je verdient het

\

Je straalt omdat je lekker in je vel zit en kunt meer ontspannen

hello yoga

Hello Yoga

67,-
nu slechts 47,-
 

=

Half jaar toegang tot Hello Yoga

=

Elke week een yogales van een professionele teacher

=

De lessen duren gemiddeld 30 minuten

=

Geschikt voor beginners en meer gevorderden

=

BONUS: Meditatie video's & audio's van Marlou

eenmalige investering

Ik krijg veel vragen of het echt een eenmalig bedrag is en of het geen abonnement is. No worries; je betaalt echt eenmalig en zit nergens aan vast. Na een half jaar verloopt je account automatisch en krijg je de mogelijkheid om te verlengen.

100 % tevredenheidsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je enthousiast bent over mijn programma. Mocht dit niet zo zijn dan kun je binnen twee weken annuleren en krijg je je geld terug, zonder dat ik daar moeilijk over doe. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct een mail met inloggegevens voor mijn online academie waar alle video’s en schema’s staan en kun je direct starten!

Rayette

Mijn naam is Rayette van Weijen, yogadocente & masseuse. Wanneer je mij vraagt wat yoga met mij doet, zal ik je vertellen dat het mijn leven heeft veranderd.
Ik wil mijn ervaring en de lessen die ik heb geleerd graag delen met jou door middel van mijn yogalessen en de informatie die ik je mee geef. Ik help jou om je (weer) bewust te worden van jouw lichaam. Om de beste versie van jezelf te zijn.
Neem een moment voor jezelf. Want je verdient het!

Liefs,
Rayette

Dieundonnee

Hi! Ik ben Dieudonnee en ik ben eigenaresse van Zuiver Yogastudio. Mijn lessen bestaan uit de thema’s: rust in je hoofd, terug komen in je eigen kracht en deins mee op het ritme van jouw leven. Maak het jezelf comfortabel, zoek een rustig plekje in huis en geniet van de lessen die ik voor je heb opgenomen!

Liefs, Dieudonnee

Lynet

Hi, ik ben Lynet. Ik ben dankbaar dat ik de liefde die yoga in mijn hart heeft mag delen op dit platform.
Yoga is voor iedereen. Ervaar meer balans, meer vreugde en kwaliteit van het leven.
Heel veel plezier met de video’s.

Liefs,
Lynet

Bianca

Hi, ik ben Bianca, Founder van Bad Ass®️Yoga.

Voor ‘Hello Yoga’ heb ik een aantal fijne, relaxte, energieke yoga flows gemaakt. Maak kennis met de Zonnegroet; door de wisseling van verschillende houdingen wekt het op een natuurlijke manier energie op in je lichaam. Een Flow die je gemakkelijk op ieder moment van de dag kunt volgen. Ik neem je ook mee in een stoere WARRIOR Flow, ervaar dat yoga je zelfvertrouwen en motivatie geeft.
De core is het centrum van je lichaam. Een sterke core zorgt voor meer balans. Doe de core oefeningen voor meer lichaamsbewustwording.

Liefs,
Bianca

Sietske

Hi! Ik ben Sietske van der Zee en ik geef yogalessen bij de yogaschool in Utrecht en online. Ik ben begonnen met yoga vanuit mijn eigen burnout. Ik vind het heel fijn om mensen te kunnen helpen om meer balans te krijgen en zich energieker te voelen.  
Heel veel plezier met de lessen!

Liefs, Sietske

WAT ZEGGEN andere DEELNEMERS? 

“Ik ben super enthousiast over Hello New You! De drie workouts per week zijn heel afwisselend en ze uitdagend. Van te voren had ik niet verwacht dat ik het zo goed vol zou houden, maar het sporten thuis vind ik heerlijk en veel leuker dan de sportschool!”

Martje Heijdemann

“Ik dacht dat thuissporten niks voor mij was. Maar dankzij Marlou haar enthousiasme vind ik het superleuk! De voedingsschema’s zijn fijn; gevarieerd en zonder het gevoel dat je lijnt. Ik ben al een paar kilo afgevallen, voel me fit, zit lekker in mijn vel en heb meer energie!”

Marion Reefman

“Hello New You bevalt heel goed. Sommige oefeningen zijn best pittig, maar dan pas ik ze iets aan zodat het wel lukt. Ik voel me fitter en heb meer kracht; een fijne ervaring! Verder blijf ik op gewicht, ik ben zelfs al iets afgevallen, en ik ben ik bewuster van mijn voeding.”

Marije Brouwer

“Dankjewel Marlou voor alle superleuke workouts video’s! Dankzij jouw enthousiasme heb ik nu echt plezier in het sporten, elke workout is een feestje op zich én ik voel ik me fitter dan ooit. Komt maar op met de zomer, ik ben er klaar voor!”

Lianne Smid

“De sportschool heeft voor mij een hele hoge drempel en door Marlou hoef ik daar niet meer overheen. Waarom? Omdat ik door de programma’s van Marlou thuis, met geen tot weinig attributen heerlijk kan sporten. De energie die Marlou overbrengt is geweldig. Bedankt Marlou je hebt mij weer plezier gegeven in het sporten!

Kirsten Muijs

“Ik ben zo blij met deze workouts voor thuis! Als jonge moeder van twee kids heb ik een druk leven en kwam ik niet meer in de sportschool.. Maar dankzij Marlou’s video’s ben ik mijn zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt!”

Gemma Nab

“Hello New You bevalt me erg goed! Ik ben heel enthousiast over de planning van de 3 workouts per week. Het voelt echt als een stok achter de deur, want als ik er eentje mis loop ik gelijk achter en dat vind ik zonde. Na elke workout voel ik een stuk beter en energieker. Heerlijk! ”

Joy

“Sinds ik de workouts van Marlou volg voel ik me lekker fit en ik heb veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik sport ook om mijn kinderen te laten zien dat sport en bewegen een vast onderdeel van je week is. Ze doen nu zelfs mee met de warming up of cooling down. Superfijn om thuis te sporten!

Loes

“Na mijn zwangerschappen ben ik best veel aangekomen. Ik ben nog maar 2 weken met Hello New You bezig en ik ben al 1 kilo afgevallen, ik heb minder snaai trek en ik ben een stuk minder moe aan het eind van de dag! Ik ben heel enthousiast over de workouts en de recepten uit het e-book zijn heelijk. Niet alleen ik vind ze lekker, mijn hele gezin geniet er van. “

Nanette

veelgestelde vragen

Voor wie is Hello Yoga geschikt?

Hello Yoga is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je ervaring met yoga hebt.

Wanneer start het yoga programma?

Je kunt elk moment starten en krijgt direct toegang tot yogalessen. De lessen kun je in je eigen tijd vanuit huis of een plek in de natuur volgen.

Kan ik mee doen als ik zwanger ben?

Dat kan zeker, het is juist goed om tijdens een gezonde zwangerschap te blijven bewegen. Zowel jij als je baby hebben er profijt van als je regelmatig beweegt. Wel is het belangrijk dat je altijd naar je lichaam blijft luisteren. Doe vanaf het derde trimester geen oefeningen meer waarbij je op je rug ligt en sla in een workout video altijd de sit-ups over. Hiermee train je namelijk je rechte buikspieren, die tijdens je zwangerschap juist naar de zijkant verschuiven om ruimte te maken voor de baby. Bij twijfel raden we je altijd aan om contact op te nemen me je verloskundige of je gynaecoloog.

Ik wil beginnen met yoga. Zijn deze lessen geschikt voor mij?

Yes! Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren yogi. Ook wordt er goed uitleg gegeven over hoe je houdingen uitvoert. 

Welke kleding kan ik het beste dragen?

Voor de yoga lessen: Zorg ervoor dat je gemakkelijke kleding aandoet zoals een joggingbroek of een legging zodat je je vrij kunt bewegen. Yoga doe je op je blote voeten, maar een vest en warme sokken zijn wel fijn om bij de hand te houden.

Wanneer start dit programma?

Je kunt elk moment starten en krijgt direct toegang tot alle yogalessen.

Hoe krijg ik toegang tot de yogalessen?

Na je aanmelding ontvang je gelijk een mail met de inloggegevens voor de online omgeving zodat je gelijk je eerste yogales kunt volgen.

Wat kan ik verwachten van de yogalessen?

Marlou heeft met zorg en liefde vier yoga teachers voor je uitgezocht. Alle vier hebben zij hun eigen stijl en manier van lesgeven zodat er altijd een of meerdere lessen bij je passen  en het een afwisselend programma is. Daarnaast heeft Marlou als bonus ook een paar rustgevende meditatie oefeningen voor je opgenomen. 

Moet ik nog extra attributen aanschaffen?

e hebt op zich geen attributen nodig. Wel is het fijn om een yogamatje te gebruiken.

Kan ik ook per maand betalen?

Nee, het is niet (nog) mogelijk om in termijnen te betalen.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Nee, je abonnement loopt automatisch af. Wel ben je altijd van harte welkom om je abonnement te verlengen.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe krijg ik nu weer toegang tot de yogalessen?

Kan gebeuren! Op deze pagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Ontvang je geen mail om je wachtwoord te wijzigen? Stuur dan een mailtje naar support@marlou.nl we helpen je graag.

Als mijn abonnement afloopt, houd ik dan wel toegang tot de yogalessen?

Nee, nadat je abonnement afgelopen is heb je geen toegang tot de yogalessen meer. Wel ben je altijd van harte welkom om je abonnement te verlengen.

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat?

Stuur dan een mailtje naar support@marlou.nl, we helpen je graag!

“every morning you have a new oppurtunity to become a better version of yourself”