Advertorial

Als fitgirls hebben we een heerlijk actief leven en daarbij zijn eiwitten onmisbaar. Niet alleen voor spieropbouw maar ook voor essentiële bouw- en brandstoffen. Dat is namelijk wat je lichaam doet met eiwitten. Uit onderzoek is gebleken dat eiwitopname uit zuivel het meest efficiënt verloopt. Daarom komt de Breaker High Protein No Sugar Added op ons lijstje met favoriete tussendoortjes!

Eiwitrijke yoghurtsnacks worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek. De eiwitten zorgen dat je niet je hele dagelijkse behoefte in één keer binnenkrijgt. Je lichaam neemt namelijk op wat het op dat moment nodig heeft en de rest van de eiwitten wordt afgevoerd als afval. Eiwitten hamsteren, daar heeft ons lichaam (helaas) nog nooit van gehoord. En dat maakt het eigenlijk heel vreemd dat in een traditioneel eetpatroon verreweg de meeste eiwitten ‘s avonds worden genuttigd.

Heb je tussen je maaltijden door een dipje? Dan is deze frisse en eiwitrijke yoghurt de oplossing voor wat extra energie en gezonde calorieën. Er zijn geen suikers aan toegevoegd en deze nieuwe Breaker High Protein is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: kokos en bosbes/banaan. De eiwitrijke yoghurt bevat weinig vet en is lactosevrij.

breaker high

Win: Breaker Bootcamp

En last but not least mogen we nog iets heel leuks weggeven.. Ben jij die Fitgirl (in spe) die dolgraag mee wil doen aan een speciaal 8 weken durende Breaker Bootcamp programma dat wordt georganiseerd in Amsterdam? Ja, je hoort het goed. Wij mogen een plekje op de VIP lijst van deze befaamde bootcamp weggeven. Het duurt in totaal acht weken waarbij er twee keer in de week wordt getraind en je wordt gevolgd door ons in jouw missie om fit te worden voor de zomer. Bootcamp is een heerlijke buiten workout waarbij je constant schakelt tussen fitness en cardio. Geen saaie loopbanden of moeilijke toestellen, nee, de belangrijkste tool ben je zelf. Bootcamp maakt je sterk, fit en geeft je een heerlijke dosis energie!

marlou-nike

Let op: om kans te maken op deze te gekke prijs zijn er een aantal voorwaarden. Ben jij:

  • Ouder dan 18 jaar.
  • Woonachtig rondom Amsterdam
  • Liever niet geblesseerd of zwanger
  • Beschikbaar om bij Alle 5 Breaker Bootcamp trainingen aanwezig te zijn, deze vinden plaats op:

Wk 22: 1e bijeenkomst op donderdag 28 mei 19.00u.

Wk 24: 2e  bijeenkomst op donderdag  11 juni 19.00u.

Wk 26: 3e bijeenkomst op zondag 28 juni om 11.00u.

Wk 28: 4e bijeenkomst op zaterdag 11 juli om 11.00u.

Wk 30: 5e bijeenkomst op donderdag 23 juli 19.00u.

  • Je dient bij minimaal 80% van de bootcamp trainingen aanwezig te zijn, zie onderstaande data en tijden.

Zaterdag 30 mei                11.00 uur
Woensdag 3 juni               19.00 uur
Zaterdag 6 juni                  11.00 uur
Zaterdag 13 juni                11.00 uur
Woensdag 17 juni            19.00 uur
Zaterdag 20 juni               11.00 uur
Woensdag 24 juni           19.00 uur
Woensdag 1 juli               19.00 uur
Zaterdag 4 juli                   11.00 uur
Woensdag 8 juli               19.00 uur
Woensdag 15 juli             19.00 uur
Zaterdag 18 juli                11.00 uur

  • Je dient akkoord te gaan met het maken van foto en video materiaal tijdens de bijeenkomsten. Deze zullen gedeeld worden op verschillende blogs, op www.breaker.nl en social media.

Wil jij kans maken? Laat dan hieronder je reactie achter waarin je laat weten waarom jij fit wilt worden met het Breaker Bootcamp programma. En mail een foto van jezelf naar info@followfitgirls.com.

Uitslag: de winnares is Michelle, gefeliciteerd! We sturen je een mail met alle info.