Binnen 4 weken weer fit & energiek met de workouts van Hello New You

Je happy voelen in je lijf én hoofd? Met het workout-programma van Hello New You lukt JOU dat ook!

Z

Ontvang iedere week 3 workout-video's voor thuis

Z

Voor beginners & gevorderden!

Z

Leuke oefeningen die écht resultaat opleveren.

Dit speciale aanbod aanloopt verloopt over…

per kwartaal

Bespaar 35% door te kiezen
voor een kwartaal abonnement.

Nu slechts 11,- per maand ipv 17,-

Meld je nu aan voor slechts 33,- ipv 51,- per kwartaal.
Het is per termijn opzegbaar

per jaar

Bespaar 60% procent door in 1x
voor een heel jaar af te rekenen.

Nu slechts 7 euro per maand ipv 17,- 

Meld je nu aan voor slechts 84,- ipv 204,- per jaar. Na het eerste jaar, maandelijks opzegbaar.

Ben je het ‘mweh’-gevoel meer dan zat? I feel you.

ONRUST IN JE LIJF, STRESS, NERGENS TIJD VOOR HEBBEN, WEINIG BEWEGEN … JE BENT ER HELEMAAL KLAAR MEE! I GOT YOUR BACK: WORD BINNEN VIER WEKEN WEER DE ENERGIEKE JIJ!

Herken je dat …? Het onrustige gevoel in je lijf? Geen tijd meer hebben om te relaxen, naar buiten te gaan of te sporten? Want ja: je werk, het huishouden, je kids: álles gaat voor! Maar moet alles wel voor gaan? Is het niet eens een keer tijd voor jou? Even stoppen met al die andere stressfactoren? Er zijn namelijk zóveel mensen die ziek worden door stress. Het hoopt zich op in je lijf en je hebt een manier nodig om die negatieve energie weer vrij te laten. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar júíst als je vaak ‘druk’ bent, is het essentieel om tijd voor sport en ontspanninghier tijd voor te maken.

En daarom zeg ik: let’s goooo! Ik help je om in een mum van tijd van dat ‘mweh’-gevoel af te komen.

Verbind met je lijf: beweeg, ontspan én voel wat je echt nodig hebt

Je hebt het veel te druk, maar je wil iets doen om weer fit in je hoofd en lijf te worden? Dan heb ik goed nieuws: DAT KAN! Kom vandaag nog in actie. Hello New You helpt je in vier weken weer naar de energieke jij! Hoe? Met fijne en korte workouts op verschillende niveaus. Precies wat jij nodig hebt om weer volop te shinen!

Beginners & Gevorderden

Wel of geen ervaring met sporten? Bij Hello New You is iedereen welkom! Ik heb dit programma zo ontwikkeld dat het voor iedereen toegankelijk is. Je start met met body weight-oefeningen en ik geef opties om het zwaarder te maken met gewichten.

Binnen no-time weer in vorm

Voel je weer energiek door te bewegen en reken af met die onrust in je lichaam! Het is de hoogste tijd om weer met jezelf in balans te komen.

Tijd is geen excuus

De workouts van Hello New You duren maximaal 30 minuten. Het smoesje ‘ik heb geen tijd’ gaat dus niet meer op! Pak dat momentje voor jezelf én die sixpack. 😉

Preview workout

Deelnemers zijn jou al voor gegaan

Billen, benen, full-body: zó werkt het workout-programma van Hello New You

Hello New You is een programma dat je met wekelijkse workouts helpt om zo snel mogelijk weer fit te worden. De workouts staan in een online omgeving, waar je toegang tot krijgt zodra je je hebt aangemeld.  En yep: we pakken dat hele vermoeide lijf van je aan! Benen, billen, buikspieren, full body … jouw hele package krijgt een flinke opdonder.

Behoefte aan yoga en meditatie om na al dat gezweet je zen-momentje te pakken? Héél slim! En makkelijk. Je voegt dit bij de check-out gewoon toe aan je account!

Dus waar wacht je nog op? De workouts van Hello New You kosten weinig tijd, je hoeft de deur er niet voor uit en je volgt ze wanneer je maar wilt! Begin vandaag en merk binnen 4 weken al dat je stressniveau daalt en je summer body tevoorschijn komt. Mét een frisse mind. Woohoo!

Wil jij jouw energie terug en weer lekker in je vel zitten? Dan is Hello New You er voor jou. Dit ga je volhouden, samen met mij!

Meld je nu aan voor de actieprijs en start direct

FRIS EN FRUITIG IN SLECHTS 4 WEKEN

Ben je ready?

Z

Wekelijks 3 workout video's voor thuis

Z

Voor beginners & gevorderden!

Z

Leuke oefeningen die écht resultaat opleveren

Z

Flexibiliteit in intensiteit: - bepaal je eigen tempo!

Z

Trainingen van 25 tot 30 minuten, ideaal voor een snelle workout tussen alle drukte door.

Z

BONUS: 2 voedingsplannen voor 4 weken van foodcoach Sabine Thissen

Z

BONUS: workshops over mindset en gewoontes integreren

Z

BONUS: toegang tot mijn workout database (meer dan 70 video’s)

Z

OPTIONEEL: voeg nu heel voordelig het Yoga & Meditatie pakket toe voor optimaal zen-resultaat!

Dit speciale aanbod aanloopt verloopt over…

per kwartaal

Bespaar 35% door te kiezen
voor een kwartaal abonnement.

Nu slechts 11,- per maand ipv 17,-

Meld je nu aan voor slechts 33,- ipv 51,- per kwartaal.
Het is per termijn opzegbaar

per jaar

Bespaar 60% procent door in 1x
voor een heel jaar af te rekenen.

Nu slechts 7 euro per maand ipv 17,- 

Meld je nu aan voor slechts 84,- ipv 204,- per jaar. Na het eerste jaar, maandelijks opzegbaar.

Niet goed? Geld terug garantie.

Ik ben enorm trots op mijn wWorkout- programma en ik wéét dat het jou binnen slechts enkele weken weer helemaal fit en energiek maakt. Ik begrijp echter dat het online aanschaffen van een programma spannend kan zijn. Daarom wil ik je verzekeren dat als je binnen 7 dagen na aankoop niet tevreden bent, je de mogelijkheid hebt om je geld terug te vragen. Jouw tevredenheid staat bij mij voorop.

Wat klanten zeggen over

HELLO NEW YOU

Al ruim een jaar doe ik de workouts van Hello New You & Hello Yoga en dat bevalt supergoed. Ik kan het doen wanneer het mij uitkomt en vanuit huis. Wat ik heel fijn vind is de mix van verschillende oefeningen. Super dat er ook aandacht is voor mindset & persoonlijke ontwikkeling.Ook volg ik de meditaties en yoga voor ontspanning & rust. Die combi is perfect voor mij. Mede dankzij Marlou ervaar ik meer balans in mijn leven en daar ben ik echt dankbaar voor. Dus matje uitrollen en gaan!!!

Grietje Bakker

“Na mijn zwangerschappen ben ik best veel aangekomen. Ik ben nog maar 2 weken met Hello New You bezig en ik ben al 1 kilo afgevallen, ik heb minder snaai trek en ik ben een stuk minder moe aan het eind van de dag! Ik ben heel enthousiast over de workouts en de recepten uit het e-book zijn heelijk. Niet alleen ik vind ze lekker, mijn hele gezin geniet er van.”

Nanette

“Waarom ik voor Hello New You gekozen heb? Omdat ik vanuit huis kan sporten en omdat de workouts van Marlou korte maar intensieve workouts zijn. Ik ben nu 5 weken bezig en met twee jonge kids (4 en 6) om me heen is het altijd even inplannen wanneer ik het doe. Maar ze doen nu vaak ook gezellig met me mee! “Even sporten met Marlou”: zegt mijn zoontje van bijna vier dan. Ja, ik ben echt heel enthousiast over Hello New You: ik heb meer energie en voel dat mijn lijf weer sterker wordt.

Inge Schoock

Meld je nu aan voor de actieprijs en start direct

Krachtige workouts
zodat jij:

✔️ je energieker voelt en minder stress ervaart.

✔️ geen smoesjes meer nodig hebt, je popelt om te trainen!

✔️ trots bent op jezelf, omdat je het dit keer wel volhoudt.

✔️ met liefde voor je lichaam zorgt.

✔️ straalt en lekker in je vel zit.

Klaar om jezelf een boost te geven? Start vandaag jouw fit-avontuur! Ontdek de fun van korte, krachtige workouts – perfect voor iedereen, ongeacht je ervaring. Gun jezelf die 25 tot 30 minuten per dag en voel de positieve energie weer door je body stromen! Meld je NU aan en omarm een energiek leven!

Over Marlou

Hi soortgenoot. Yep. Ook ík heb mezelf jarenlang voorbij gerend en superveel stress ervaren. Ik runde twee bedrijven en stond altijd AAN. Ik wist: als ik zo doorga, dan beland ik in een burn-out. Gelukkig was er één ding dat ervoor zorgde dat dit niet gebeurde. 

Wat dat was? Sport. Ik ben áltijd blijven bewegen. Hoe druk ik het ook had. Ik nam geen tijd om naar de sportschool te gaan, maar deed mijn oefeningen vanuit huis. Volgde allerlei online trainingen en bleef daardoor energiek en fit. En dit lag me zó goed, dat ik in 2015 mijn eigen healthy lifestyle– platform lanceerde, waarmee ik anderen inspireerde om ook lekker fit en energiek te leven.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en ben ik al 13 jaar ondernemer. Ik heb heel wat gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. En ik leerde ook wat stress met je lichaam doet ….

Ik zorgde niet goed voor mezelf als het gaat om de hoeveelheid stress die ik ervaarde. Maar … ik zorgde er wél voor dat mijn lichaam de negatieve energie kon ‘releasen’. Simpelweg door te bewegen.

Totdat ik het turbulente gedoe zat was. Ik ben gaan kijken: wie wil ik zijn en hoe wil ik leven?

Ik heb radicale beslissingen gemaakt en één van mijn bedrijven stopgezet. Op dat moment zag ik hoe belangrijk het is om de connectie met jezelf te hebben. We zijn zo geneigd om te voldoen aan de mening van anderen en het perfecte plaatje. Door te bewegen werk je aan jouw mind-body- connectie voel je veel beter wat jouw pad is.

Inmiddels heb ik veel meer rust in mijn leven. Mijn energieniveau is een stuk hoger – ondanks dat ik inmiddels twee kinderen op de wereld heb gezet, waarvan er één een sterrenkindje is.

Sinds 2015 maak ik online workout-video’s en inmiddels heb ik al duizenden vrouwen met Hello New You in beweging gekregen., Gewoon vanuit huis!. Dagelijks krijg ik dankbare berichtjes van vrouwen die zich veel beter voelen en die trots zijn omdat ze het dit keer wél volhouden! 

En jij kunt dit ook! Maak je de keuze?. Want dit is jouw moment om voor jezelf te zorgen en om in beweging te komen!

veelgestelde vragen

Wanneer start Hello New You?
Nu! 😉 Als je een beetje op mij lijkt dan wil je direct aan de slag. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens in je mail en kun je direct aan de slag.
Hoe lang duurt Hello New You?
Zolang als jij wilt! Ik ga er natuurlijk vanuit dat je straks niet meer zonder kunt 😉 Het is een membership die je voor een periode naar keuze aangaat. Daarna kun je altijd opzeggen als je even pauze wilt of wilt stoppen. Je abonnement opzeggen kan door een mailtje te sturen naar support@hellonewyou.nl
Wat kan ik verwachten van de workshops?
De eerste 6 maanden staat elke maand staat in het teken van een bepaald thema. Ik deel mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en geef opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan thema’s als: mindset, doelen stellen, manifesteren, bewustwording en nieuwe gewoontes integreren.
Kan ik ook alleen de workouts of alleen de yogalessen volgen?
Ja natuurlijk! Jij kiest zelf waar je mee aan de slag wilt.
Ik heb nog geen ervaring, is dit wel iets voor mij?
Absoluut! Ik heb juist dit programma ontwikkeld zodat het voor iedereen toegankelijk is. Ook als je nog geen ervaring hebt met bijvoorbeeld sporten. Ik heb voor beginners wat aanpassingen zodat ook jij kunt starten!
Hoeveel tijd kost Hello New You?

Jij bepaalt natuurlijk zelf waarmee je wekelijks aan de slag gaat. Of je bijvoorbeeld alleen de workouts doet of ook de leadership workshops, yoga en meditatie. Dus hoeveel tijd het kost heb je zelf in de hand. De workouts duren gemiddeld 30 minuten. 

Ik ben een ervaren sporter, is dit wel iets voor mij?

Jazeker. Ook voor de ervaren sporter is Hello New You geschikt omdat ik opties geef om de workouts uitdagender / zwaarder te maken. 

Hoe weet ik dat ik dit wel ga volhouden?

You can do this! Ik ben je stok achter de deur en je sportbuddy die nooit afhaakt 😉 Ook heb ik in dit programma een stukje mindset verwerkt waarbij ik je o.a. ga helpen om nieuwe gewoontes (zoals dit) in je leven te integreren. 

Moet ik nog extra attributen aanschaffen?
Voor dit programma maken we vooral gebruik van ons eigen lichaamsgewicht. Daar zijn de meeste oefeningen op gebaseerd. Bij een aantal video’s gebruikt Marlou dumbbels of een kettlebel, om de workout nog wat uitdagender te maken. Je zou dus dumbbels van 4 tot 10 kg kunnen aanschaffen en/of een kettlebell van 4 tot 12 kg. Geen probleem als je dit niet hebt, de oefeningen zijn zonder gewicht ook goed uit te voeren en dit laat Marlou ook in de video’s zien. Het is overigens wel fijn om een yoga matje aan te schaffen voor de oefeningen. Verder heb je niks nodig, behalve een gezonde dosis motivatie 😉
Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe krijg ik nu weer toegang tot de workouts?
Kan gebeuren! Op deze pagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.
Voor wie is Hello New You geschikt?
Voor jou! Zeker als je je in een van onderstaande punten herkent:

 • Voor meiden en vrouwen die fit willen worden en zin hebben om vanuit huis te gaan trainen
 • Voor drukke dames die geen zin hebben om uren in de sportschool te staan
 • Voor meiden en vrouwen die stress ervaren en het moeilijk vinden om te gaan sporten of juist meer rust willen ervaren
 • Voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan motivatie en tips om een healthy levensstijl op te pakken
 • Voor vrouwen die na hun zwangerschap weer fit willen worden
 • Voor degene die bewuster willen leven en aan de slag willen met persoonlijke ontwikkeling
 • Voor meiden en vrouwen die meer in contact willen komen met hun lichaam en meer rust en flow willen ervaren dmv meditatie en yoga.  Of dit eens willen proberen.
Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
Dat kan zeker, het is juist goed om tijdens een gezonde zwangerschap te blijven sporten. Zowel jij als je baby hebben er profijt van als je regelmatig beweegt. Wel is het belangrijk dat je altijd naar je lichaam blijft luisteren. Doe vanaf het derde trimester geen oefeningen meer waarbij je op je rug ligt en sla in een workout video altijd de sit-ups over. Hiermee train je namelijk je rechte buikspieren, die tijdens je zwangerschap juist naar de zijkant verschuiven om ruimte te maken voor de baby. Bij twijfel raden we je altijd aan om contact op te nemen me je verloskundige of je gynaecoloog.
Wanneer mag ik weer beginnen met sporten na mijn bevalling?
Vanaf 6 weken na je bevalling, en met goedkeuring van je verloskundige of je gynaecoloog, mag je weer voorzichtig beginnen met sporten. Door te sporten na je bevalling voel jij je snel fysiek én mentaal sterker, werk je actief aan het herstel van je lichaam, verbeter je je conditie, bouw je weer een sportroutine op en creëer je een ontspannen momentje voor jezelf.
Ik ben bevallen met een keizersnede. Zijn de workouts dan ook voor mij geschikt?
Vanaf 8 weken mag je na een keizersnede weer beginnen met sporten. Luister goed naar de signalen van je lichaam en forceer niks.  Als je bekkenklachten hebt dan adviseren we je om een bezoek aan de bekkenfysio te brengen. Maar in principe mag je na 8 weken weer sporten.
Wat kan ik verwachten van de workout video's?
Marlou heeft alle workout video’s persoonlijk opgenomen. De video’s zijn over het algemeen kort maar krachtig! Ze zijn gebaseerd op high intensity en circuit trainingen en duren gemiddeld een half uur. De video’s zijn lekker afwisselend en het programma zit zo in elkaar dat elke spiergroep aan bod komt. Zo kun je de ene dag een video hebben die gericht is op de benen en billen, en de andere dag een video voor de buikspieren. Daarnaast zijn er ook veel full body workouts. In principe kun je alle video’s doen zonder gewichten maar bij sommige video’s adviseert Marlou om gewichten te gebruiken om de workout nog wat pittiger te maken.
Zijn de voedingsschema's vegan, vega en lactose- en glutenvrij?
Niet alle maaltijden zijn vegan, vega en lactose- en glutenvrij. Wel kun je de meeste recepten met een paar aanpassingen vega, vegan en lactose- en glutenvrij maken.
Hoe krijg ik toegang tot de video's?
Na je aanmelding ontvang je gelijk een mail met de inloggegevens zodat je gelijk aan de slag kunt. De video’s staan in een online omgeving en elke week komen er 3 nieuwe video’s bij. Daarnaast krijg je toegang tot de database met extra workouts en andere workshops.
Wat kan ik verwachten van de voedingsplannen?
Je ontvangt twee voedingsplannen om jouw eetpatroon te verbeteren, opgesteld door foodcoach Sabine Thissen.

Plan 1 (1400kcal)

 • Lengte onder de 175 cm
 • Niet actief tot gemiddeld actief (1-3x sporten in de week)

Plan 2 (1700kcal)

 • Langer dan 175cm
 • Of kleiner dan 175cm maar zeer actief. (actieve baan en >3x intensief sporten)

Met het voorbeeld dagmenu krijg je een advies over de hoeveelheden die je kunt nemen per maaltijd. Dit plan bevat een variatielijst met genoeg inspiratie voor verantwoorde keuzes.

Naast het plan ontvang je een boodschappenlijst en een ebook met verantwoorde recepten.

Alle maaltijden en tussendoortjes zijn gezond, lekker (dat vinden wij tenminste 😉 ) en eenvoudig te maken. De recepten zijn niet allemaal plantaardig en gluten- en lactosevrij. Ook zijn ze niet vegetarisch maar met wat simpele aanpassingen kun je dit natuurlijk ervan maken. Overal staat bij hoeveel calorieën het gerecht bevat.

Hoe kan ik me afmelden als ik wil stoppen?
Dat kan heel makkelijk! Mocht je t.z.t. willen opzeggen stuur dan max. 3 werkdagen voor het einde van jouw abonnement een mailtje naar 
Ik heb een vraag die niet in dit rijtje staat, wat kan ik doen?
Stuur dan een mailtje naar info@hellonewyou.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.