Favoriete tussendoortjes tijdens het werk

Als ik naar mijn werk ga kan ik echt niet zonder tussendoortjes. Ik eet ’s morgens altijd half volle yoghurt of een smoothie, in de middag pauze meestal 2 rijstwafels met of zonder beleg en s’avonds gewoon avond eten. Maar zonder mijn tussendoortjes begint mijn maag echt te knorren. Het begint op werkdagen meestal al rond 10:00 uur. Ik moet dan echt even iets hebben. Ik fiets ook 20 minuten naar mijn werk dus ik denk dat ik dan gewoon weer energie nodig heb. Ook sport ik natuurlijk veel! Tijdens het werk drink ik alleen maar heet water. Iedereen vraagt zich altijd af waarom, maar ik vind het theezakje gewoon niet zo nodig en ben eraan gewend geraakt om gewoon heet water te drinken. Veder niet echt met een bepaalde reden. Thuis neem ik vaak wel groene thee. Ik weet ook dat er in 1 blikje cola 10 suikerklontjes zitten en gelukkig ben ik geen liefhebber van frisdrank dus dat compenseert dan misschien wel weer met mijn tussendoortjes;-) Af en toe komt er op het werk ook nog taart tussendoor omdat er iemand jarig is, dit kennen jullie vast wel? Ik laat dan als ik kan 1 tussendoortje in mijn tas liggen ter compensatie! Want ja wie kan er nou taart weerstaan? Ik heb veel discipline in het sporten maar qua koekjes en lekkere snoepjes etc. zou het nog wat beter kunnen;-)

Mijn 7 favoriete tussendoortjes

1. Bolletje stevige graanrepen naturel

2. Appel

3. Eierkoek

4. Bakje druiven

5. Smoothie van zuivel en fruit

6. Brosse eierkoek

7. Ontbijtkoek minder suiker

Meestal neem ik uit dit rijtje 3 a 4 tussendoortje mee.

Dit waren mijn favoriete tussendoortjes. Misschien een beetje teveel koekjes gericht? Ik probeer doordeweeks zo min mogelijk chocolade en andere snoepjes te eten maar vaak gun ik mezelf in het weekend altijd wel iets extra’s omdat ik echt niet zonder zou kunnen leven;-) Hoe zit dit bij jullie? En hebben jullie nog meer tips voor lekkere en gezonde tussendoortjes? Hoor het graag in een reactie hieronder.  Liefs Cookie Monster

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more