Draadloze headset voor het sporten

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk muziek is tijdens het sporten. Het werkt opzwepend en met een goede playlist ren ik twee keer zo snel. Voor mij is het een must tijdens het sporten en een draadloze headset stond dan ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. Iedere keer de oordopjes die in de weg zitten; heel ideaal is het niet. En dus kon ik mijn geluk niet op toen ik de Avanca D1 Headset ontving, want zo heb ik wel de lusten, maar niet de lasten. Dat werd mij beloofd tenminste en dat moet eerst getest worden natuurlijk met een rondje hardlopen.

avanca

Hoe werkt het?

Nadat ik mij in mijn hardloopkleding had gehezen, was het tijd om de headset aan mijn telefoon te koppelen. Ik moet zeggen dat ik hier een beetje huiverig voor was, want techniek en ik zijn niet bepaald een match made in heaven zeg maar. Ik zette de bluetooth aan op mijn iPhone en drukte op het knopje op de headset. De headset kleurde blauw en mijn iPhone gaf al vrij gauw aan de Avanca D1 te herkennen. Hoppa verbinding maken en toen ik vervolgens mijn Spotifylist op shuffle zette klonken de eerste klanken door de headset. Een kind kan de was zéker doen!

De headset

Het fijne aan deze headset is dat ze behoorlijk uitgebreid is. Nu heb ik niet heel veel vergelijkingsmateriaal, maar voor een compact model als deze vind ik het knap dat ze er zoveel knopjes op hebben weten te plaatsen. Zo kun je niet alleen het volume bedienen, maar ook naar het volgende en vorige nummer via de headset. Wanneer zij leeg is, na gemiddeld zes (!) uur audio, koppel je haar via de usb-kabel aan de computer om op te laden. De D1 wordt geleverd met drie verschillende oordopjes én is bestemd tegen de regen in ons kikkerlandje. Headset klinkt trouwens vrij lomp, maar de D1 is ultralight. Sterker nog, je merkt niet eens dat je hem op hebt tijdens het rennen. De kwaliteit van het geluid lijdt hier gelukkig niet onder want deze doet zeker niet onder voor een ‘gewone lompe’ headset.

draadloze headset

Persoonlijk vind ik de headset een beauty om te zien qua design. Ik hou van strak, simpel en zwart/wit en de D1 voldoet hier uitstekend aan. MAAR voor de kleurliefhebbers komt Avanca nu met een unieke oplossing: De D1 Switch Headset. Bij de D1 Switch Headset kun je de kapjes van de oordopjes wisselen. Hoe ideaal dat je de headset vanaf nu kunt afstemmen op je sportoutfit! Avanca heeft jouw hulp nodig om de D1 Switch Headset te produceren. Wil jij de eerste zijn die deze toffe headset straks in huis heeft én ook nog eens minimaal 35% korting scoren dat kan oplopen tot 90 dollar? Ga dan snel naar de crowdfundingcampagne op Indiegogo!

Avanca D1 Switch Headset - matches with any outfit - landingspage

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more