Iedereen lijkt tegenwoordig bezig te zijn met sporten en gezond eten. Een trend waar wij heel blij van worden want een gezonde levensstijl is hartstikke belangrijk en het is zoveel fijner om je fit te voelen en lekker in je vel te zitten. We zijn allemaal bezig met fitter worden en eventueel wat kilo’s kwijtraken, maar staan er eigenlijk niet vaak bij stil dat er ook meiden zijn die dolgraag wat willen aankomen.

Hoe doe je dat: gezond aankomen

Voor velen klinkt dit super simpel en lijkt het zelfs een feestje, want dan eet je toch gewoon wat extra chocolade, pasta en chips? Een opmerking waar je helemaal niet op zit te wachten als je wilt aankomen op een gezonde manier. Natuurlijk kun je gaan snoepen en snacken als een malle en ja, de kans is groot dat er dan wel wat kilo’s aankomen. Maar je werkt op deze manier ook veel ongezond voedsel naar binnen waar je je echt niet fitter door gaat voelen. Belangrijker is het om te kijken hoe je zorgt dat je op een gezonde manier toch aan die extra kilo’s kunt komen.

Marlotte ging op onderzoek uit en kwam gelukkig tot de conclusie dat het ook kan zonder die extra repen chocolade, liters frisdrank en pakken koekjes. Je leest het hier: Gezond aankomen? Zo doe je dat!

aankomen op een gezonde manier