Aankomen op een gezonde manier

Iedereen lijkt tegenwoordig bezig te zijn met sporten en gezond eten. Een trend waar wij heel blij van worden want een gezonde levensstijl is hartstikke belangrijk en het is zoveel fijner om je fit te voelen en lekker in je vel te zitten. We zijn allemaal bezig met fitter worden en eventueel wat kilo’s kwijtraken, maar staan er eigenlijk niet vaak bij stil dat er ook meiden zijn die dolgraag wat willen aankomen.

Hoe doe je dat: gezond aankomen

Voor velen klinkt dit super simpel en lijkt het zelfs een feestje, want dan eet je toch gewoon wat extra chocolade, pasta en chips? Een opmerking waar je helemaal niet op zit te wachten als je wilt aankomen op een gezonde manier. Natuurlijk kun je gaan snoepen en snacken als een malle en ja, de kans is groot dat er dan wel wat kilo’s aankomen. Maar je werkt op deze manier ook veel ongezond voedsel naar binnen waar je je echt niet fitter door gaat voelen. Belangrijker is het om te kijken hoe je zorgt dat je op een gezonde manier toch aan die extra kilo’s kunt komen.

Marlotte ging op onderzoek uit en kwam gelukkig tot de conclusie dat het ook kan zonder die extra repen chocolade, liters frisdrank en pakken koekjes. Je leest het hier: Gezond aankomen? Zo doe je dat!

aankomen op een gezonde manier

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more