Tadaaa onze nieuwe rubriek ‘10 X favorieten van de fitgirls’. Vorige week had fitgirl Rosa haar 10 favorieten gedeeld (zie hier) en deze week is het mijn beurt. Hier komen de 10 X favorieten van fitgirl Mandy!

Wat zijn mijn favorieten?

Lunchcafé: Mijn favoriete lunchtent ever heet Vito’s en kun je in Zwolle vinden. Ik kom hier al van jongs af aan want ze hebben hier de allerlekkerste broodjes pastrami. Het brood is knapperig maar niet te hard, het vlees is goed gekruid en het sausje is ook echt goddelijk. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik lunchbroodjes elders in Nederland vergelijk met de broodjes bij de Vito’s. “Mwoah nee, dit broodje is toch niet zo”. Heb je geen zin in een broodje? De tomatensoep is ook heerlijk romig. Iedereen op naar Zwolle dus!

image1-5

Plek op aarde: Als je mijn huis binnenstapt zal je nooit clichébordjes met diepe levensquotes zien zoals “Home is where the heart is” of “Oost west thuis best”. Toch vind ik thuis (en met name mijn bed) echt de állerfijnste plek op aarde. En ja, uiteraard wil ik net zoals iedereen de hele wereld over reizen en alles zien hoor!

Sport workout: Kayla Itsines, krachttraining en crossfit (sorry ik kan niet kiezen)

kayla

Film: Ik ben heel slecht in films kijken: Ik val of meteen in slaap of ik val na 10 minuten in slaap (dit is me zelfs in de bioscoop overkomen). Ik zou eigenlijk niet zo snel een film twee keer kijken dus ik heb écht geen favoriet.

Cheatmeal: Een kapsalon van de Jaffa in Rotterdam! Ik denk dat er wel 2000 calorieën in zitten (maar you only live once dus…)

rsg-kapsalon-jaffa

Make up/geurtje: Mijn favo make up product is de liquid last liner van MAC. Deze eyeliner is dé definitie van waterproof. Mijn favoriete geurtjes zijn La Vie Et Belle van Lancôme en Sì van Armani.

Citytrip: Met kop en schouders steekt Berlijn boven alle steden uit! Ik ga er eind dit jaar weer heen voor de 80e keer. Mocht je er ooit heengaan: eet kebab bij Mustafa’s Gemüse Kebab, eet sushi bij Mr Hai en ga naar Berghain om te feesten.

Televisie serie: Alles op TLC en 24 kitchen, en natuurlijk ook Orange is the new Black. En ik vind herzenloze televisieprogramma’s echt héérlijk zoals Ex On The Beach (dat mensen meedoen en dan verbaasd kijken als hun ex op het strand tevoorschijn komt) en ik kan niet wachten tot Oh Obesitas uitgezonden wordt woehoe!

Smoothie: Bananensmoothie natuurlijk. Eigenlijk vind ik alle smoothies lekker behalve waar bleekselderij in zit.

banana

Wellness behandeling: Ehm ik heb geen favoriete wellness behandeling. Ik ga één keer per jaar naar de kapper en ik vind het fijn om af en toe mijn wenkbrauwen te laten doen bij Benefit maar that’s it, saai he! Ik ben een keer naar een hamam geweest in Turkije en dat heeft mij forever mentaal beschadigd. Ik heb al smetvrees en deze tent was zo ontzettend smerig en het stonk! Op de bucketlist staat nog wel een dagje wellness in het Conservatorium hotel in Amsterdam, wat een luxe!

Volgende week is fitgirl Manon aan de beurt om haar favorieten te delen! Wil je meer zien van mijn fitte en niet fitte leven? Snapchat: chocolatisyummy en Instagram: chocolateisyummy_bbg

Heel veel liefs,

Mandy

Bron foto’s: Stylecaster, SparkPeople, Studenten.net

Wil je meer zien? Bekijk hier de favorieten van fitgirl Rosa.