We hebben al regelmatig geschreven over sportkleding en het belang van goede én stijlvolle items, maar over de juiste sporttas hebben we het nog niet gehad. En surprise: Daar gaan we vandaag eens verandering in brengen! Een goede sporttas is functioneel en praktisch en het is natuurlijk helemaal mooi meegenomen als deze er ook nog leuk uitziet. Een vrolijke sporttas zorgt al gauw voor met een vrolijk gevoel gaan sporten en is dat niet precies wat we graag willen?

Taurusoutdoor.nl is voor alle sportlievelingen een walhalla. De webshop is opgericht door twee fanatieke sportievelingen en zij weten hierdoor als geen ander wat de sportliefhebber nodig heeft. Ze hebben hier een groot assortiment met bekende en minder bekende merken, maar allemaal onderscheidend in kwaliteit, materiaal, functionaliteit en uiterlijk. Kari Traa is een van die merken. Functionele sportkleding, maar tegelijkertijd ook stijlvol en met een goede pasvorm. Het merk is ontworpen door en voor vrouwen die van lol en sporten houden en dat zie je terug in de items.

win

WIN!

Ben jij benieuwd geworden naar Kari Traa of was je al fan van het merk? Dan hebben wij een leuke actie voor je! In samenwerking met Taurusoutdoor.nl mogen we een hele toffe sporttas van het merk weggeven. Laat hieronder een reactie achter en wie weet ga jij binnenkort vrolijk bepakt de deur uit voor je sportieve prestatie.

Deze actie is verlopen! Gefeliciteerd Marlies, jij hebt de tas gewonnen en hebt inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen.