Het nieuwe jaar beginnen we massaal met goede voornemens en je bent zéker niet de enige die in 2017 vaker de sportschool in wil duiken. Makkelijker gezegd dan gedaan, dat weten wij ook wel, maar zeker niet onmogelijk. Plan de avonden (of ochtenden) aan het begin van de week 1 en spreek met jezelf af dat deze afspraak heilig is. Hier komt niets tussen!

Om jezelf extra te motiveren zijn wij groot voorstander van een spetterende sportoutfit. Want zeg nou zelf: als je outfit er zo tof uitziet, moet deze gezien worden toch? Om jullie hierbij een handje te helpen, hebben we een onwijs leuke win actie in samenwerking met ONLY Play opgezet.

only play

WIN: Sportoutfit van ONLY Play

ONLY kennen we waarschijnlijk bijna allemaal wel vanwege de leuke kleding, maar sinds kort kunnen we ook bij het merk terecht voor sportkleding. Precies zoals we van ze gewend zijn: leuk, hip en betaalbaar.

Kans maken op deze te leuke sportset van ONLY Play? Laat hieronder in de reacties weten wat jouw goede voornemen van 2017 is én geef je kledingmaat door. Succes! 

Uitslag

Deze winactie is afgelopen. Bedankt voor al jullie leuke en enthousiaste reacties met goede voornemens. De winnares van deze Only set is Kirsten Timmermans. Gefeliciteerd! Stuur een mail met je adres naar info@followfitgirls.com dan sturen we de prijs zsm jouw kant op.

Lees ook: Wat zegt je slaaphouding over jou?