Als er iets onmisbaar is voor een echte fitgirl dan is het een goed paar sneakers toch? Wij hebben die gelukkig voor je gevonden! Wij houden zelf enorm van sneakers die stoer zijn maar toch een fashionable touch hebben.  In samenwerking met Follow Fashion mogen wij nu één paar verloten!

De sneakers van EST1842 zijn er in vijf verschillende soorten. De Dalmation, Leopard en Black Pony sneakers hebben allemaal een echt zacht vachtje. Dit geeft ze echt een unieke look! De Silver en Rose sneakers zijn lekker sparkly en shiny. Voor iedereen is er dus een geschikt paar, de moeilijkste opgave is: kiezen!

EST1842-schoenen1 EST1842-sneakers1 lofty-manner-crop-top1 sneaker-met-vacht sneakers-met-luipaardprint strakke-midi-jurk

fringe-shorts2

 

Hoe maak ik kans?

1. Like Followfitgirls & Follow Fashion op Facebook.
2. Laat onder de winactie op Facebook achter welk paar sneakers jij graag wilt winnen.

Klik op onderstaande foto om naar de actie op Facebook te gaan en je reactie achter te laten!

winactie sneakers

UITSLAG

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is Caty Wijmans, gefeliciteerd! Iedereen bedankt voor het meedoen en heb je niet gewonnen? Niet getreurd! De hele week shop je deze fantastische sneakers met 20 % korting bij Follow Fashion. Gebruik de code: ilovesneakers01 en klik hier om naar de webshop te gaan.