Vind jij het ook niet altijd super leuk en inspirerend om andere sport- en eetdagboekjes door te nemen? Naast mijn vriendinnen van Followfitgirls volg ik ook heel veel andere blogs. Hier lees ik graag wat andere meiden eten, het is alsof je een weekje meeloopt met een ander wat betreft eten!
Aangezien ik graag eetdagboekjes van anderen doorneem, en zelf nooit een eetdagboekje heb gepublicieerd, deel ik graag met jullie mijn sport- en eetdagboek.
Maandag
Ontbijt: soya yoghurt met 1 kiwi en 1/2 banaan, 1 handje cranberries, 1 tl kokossuiker en de bloemen op de foto zijn voor de sier!
Lunch: salade met courgettini (pasta van courgette), stukjes dadels, cherry tomaatjes, verse sla, zonnebloempitten en een dressing van olijfolie, balsamico, mosterd & maple siroop.
Tussendoor: mandarijn en een Raw Bite vanille taste.
Diner: wok met kip van de Vegetarische slager (love it!), paprika, wortel, broccoli, shiitakes & amaranth.
Beweging: 20 min hardlopen op de loopband, 60 minuten Yin Yoga bij BBB Healthclub Utrecht.
After workout: vegan chocolat proteïne shake.
Dinsdag
Ontbijt: chiazaadpudding.
11 uurtje: 1/2 reepje Raw Bite chocolate taste.
Lunch: salade met courgettini, amaranth, erwtjes, pecannoten & spinazie. Met een vegan tahin dressing.
Tussendoortje: chiazaad pudding met kokosrasp en cacao nibs.
Avondeten: courgettepasta.
Beweging: 40 minuten cardio & buikspieren.
Woensdag
Ontbijt: Comfort Beauty Chocolade Smoothie.
Lunch: salade met boerenkool, tofu, kiemgroenten, pompoenpitten, tomaatjes met een tamarinde dressing.
Avond: een vegan pizza van Da Portaire Via in Utrecht (mijn favo pizza spot!)
Beweging: HIIT
After workout: vegan chocolat proteïne shake.
Donderdag
Ontbijt: spinaziesalade met falafel, kiemgroenten, zongedroogde tomaten en walnoten.
11-uurtje: Raw Bite reepje vanille (ja ik ben dol op deze reepjes 😉 ).
Lunch: een traktatie van een collega die ons ging verlaten. We kregen een Marrokaans gerecht genaamd Pastilla. Eigenlijk hoort er vlees in dit gerecht, maar hij had extra een groente variant gemaakt.
Avondeten: salade met boerenkool, zoete aardappel, kikkererwten, kiemgroenten met een tahin dressing.
Vrijdag
Ontbijt: 2 royaal belegde rijstcrackers met tahin sesampasta, tomaten, komkommer, sla en walnoten.
Lunch: pompoensalade met vijgendressing van biologisch restaurant Gys Utrecht.
Beweging: BBG van Kayla Itsiness, week 8.
Avondeten: salade van bloemkool, gegrilde pompoen en zelfgemaakte hummus.
After workout: vegan proteïne smoothie met blauwe bessen.
Ontbijt: smoothie van pompoen, kurkuma, banaan, dadels, amandelmelk, sojayoghurt & tahin sesampasta.
Beweging: 60 minuten in de warmtecabine bij BBB Healthclub.
After workout: Vegan proteïne shake.
Avondeten: gevulde paprika’s, met bonen, quinoa, en peper.
Snack in de avond: vegan pompoenbrood.
Zondag
Mini ontbijt: hummus met wortel en cherry tomaten (deze dag ging ik naar Amsterdam om daar te ontbijten)
Official ontbijt: heerlijk ontbijtje bij Lavina in Amsterdam. Een Acai bowl met granola en fruit.
Lunch: grote pompoen latte. Voor de rest zat ik nog vol van het ontbijt bij Lavinia.
Avondeten: De week afgesloten met een heerlijk Thais gerecht genaamd Kai Phad Bai Kra Pao.
Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier dan de andere sport- en eetdagboekjes!