Een sapje met de naam ‘Immuniteit 4 Life’ wekt natuurlijk meteen onze interesse. Helemaal in het najaar kan onze weerstand wel een extra boost gebruiken en dus gingen Marlou en Anouk aan de slag met de gloednieuwe Versapers Slowjuicer 4G. De slowjuicer heeft haar naam te danken aan, hoe verrassend, de draaisnelheid en dan bedoel ik niet dat ze traag is in gebruik. Ze heeft een snelheid van ongeveer 43 toeren per minuut waardoor het sap heel langzaam uit groente en fruit wordt geperst en er bijna geen warmte ontstaat door een minimale frictie. Met als grootste voordeel dat de meeste vitaminen en enzymen in tact blijven en daar gaat het natuurlijk om.

Het sap is van de Versapers is van hoge kwaliteit met vezeltjes en dus extra healthy. Naast dat je met deze slowjuicer alle denkbare sapjes kunt maken, kun je er nog veel meer mee. Zo heb ik laatst een hele smaakvolle tomatensoep gemaakt en wil ik nog aan de slag met ijs en amandelmelk. Oké, genoeg gepraat en tijd om over te gaan tot actie:

Enthousiast geworden? Laat hieronder weten waarom jij heel blij zou worden van een Versapers Slowjuicer 4G! Over een week wordt de winnaar bekend gemaakt. Vergeet niet om je ook te abonneren op ons Youtube kanaal!

Deze actie is inmiddels verlopen. De slowjuicer is gewonnen door Cynthia! Zij heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Niet gewonnen, niet getreurd! Wil je wel een slowjuicer op jouw aanrecht? Je krijgt nu met deze speciale code € 40 korting op een Versapers Slowjuicer naar keuze. Bovendien krijg je er een extra grove zeef voor zacht fruit en een receptenboekje vol heerlijke inspiratie bij. 

code: follow15

Code geldig van 8 – 24 oktober 2015

versapers sapje