Hi Girls, vandaag deel ik een super lekker gerecht met jullie die ook nog een gezond is. Met warme dagen heb ik veel meer behoefte aan lichte maaltijden en salades in plaats van stampotten en aardappels met groente en vlees. Deze wraps met zelfgemaakte guacamole zijn super simpel om te maken en ook nog eens gezellig om samen met vrienden te eten. Je kan gezellig alles op tafel zetten en dan je wraps naar keuze beleggen. Ik zelf had zoals je hierboven op de foto kunt zien nog wat smeersels over van een feestje en die heb ik er ook nog bijgezet om tussen te smeren. Dit maakt het natuurlijk wel iets minder healthy, maar je kunt natuurlijk naast mijn recept ook nog andere dingen er bij verzinnen om in je wrap te doen;-)

Wat heb je nodig?

kipfilet ongeveer 600 gr voor 4 personen
olijfolie
1 avocado
2 uien
4 tomaten
1 paprika
beetje koriander
1 a 2 takjes basilicum
limoentje
wraps
2 a 3 teentjes knoflook
sla naar keuze
komkommer

Hoe maak je de zelfgemaakte guacamole?

Snij de avocado in tot op de pit en draai rond. Met een lepel leegscheppen.
Doe de avocado in een keuken machine samen met een beetje ui, tomaat, koriander, 1 teentje knoflook, basilicum, en draai alles door. Op smaak maken met peper, zout en limoensap. Wil je ‘m iets romiger hebben is een klein beetje crème fraiche een goed idee.

Wat gaan we doen?

De kipfilet stukjes grillen in een pan of een grillplaat. Het is ook lekker om de kip eerst te marineren met gerookt paprika poeder. Te vinden op de markt. Dit met een beetje olfijfolie. De tomaat, paprika, ui en 2 teentjes knoflook grof snijden en mengen met een beetje olijfolie, peper en zout. Dit doe je ongeveer een half uurtje in de oven op 150 graden tot het een beetje mushy is. De wraps zoals aangegeven op de verpakking opwarmen in de magnetron of oven.

Nu doe je alles in bakjes of schaaltjes zoals op de foto hierboven en smullen maar! Ik ben benieuwd of jullie dit receptje ook gaan maken en of je hier nog een eigen draai aan zou geven! Laat je comment met nieuwe inspiratie maar achter;-) Liefs Rosa

Wil je meer healthy recepten van ons zien? Klik hier.