Super enthousiast werd ik toen ik op Facebook zag dat ze 50 vrouwen zochten die in 8 weken willen leren boksen in Groningen! In januari schreef ik een blog over mijn goede voornemens voor 2016 en 1 hiervan is dat ik andere groepslessen wilde volgen.  Mijn favoriete groepsles in de sportschool is bodyattack. Ik doe soms een lesje yoga, pilates of grit, maar ik wil mijn wekelijkse lesje bodyattack nooit missen. In 2016 wil ik meer afwisseling in de groeplessen die in mijn sportschool zijn en wil ik ook eens een andere groepsles proberen. Dit schreef ik in januari. Ik heb met de fitgirls al eerder een les kickbox training van K1 Kampioen Björn Bregy gedaan en dit vond ik super leuk, dus ik denk dat boksen ook zeker wel bij mij past. Naast mijn groepsles bodyattack die ik 2x per week in de sportschool volg ga ik nu dus ook nog 2 x per week 8 weken lang in de avond boksen op een andere locatie.

boxing

Waarom Girlpowerboxing

Girl Power Boxing biedt een 8 weekse cursus aan speciaal voor vrouwen. Tijdens deze cursus leren vrouwen binnen 8 weken alle aspecten van het boksen. De cursus wordt verzorgd door 2 professionele oud Nederlands Kampioen boksers. Door de professionele begeleiding en de zeer technische en intensieve lessen val je snel af, krijg je meer power en voel je je snel fit en vitaal. Na 8 weken heb je meer zelfvertrouwen en voel je jezelf weerbaarder. De cursus wordt afgesloten met een examen en een officiële diploma-uitreiking.

Slank: Gemiddeld 10 cm minder buikomvang & 8 KG gewichtsverlies

Power: Ontwikkel meer kracht & uithoudingsvermogen

Fit & Vitaal: Voel jezelf fitter & zit lekkerder in je vel

Weerbaarheid: Leer jezelf verdedigen & krijg meer zelfvertrouwen

Hebben jullie al eens gebokst? of nog tips voor mij? Ik ben heel erg benieuwd en ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn boks avontuur! Liefs Rosa

 

Bron: girlpowerboxing.nl