Select Page

Zoals veel van jullie waarschijnlijk weten ben ik groot fan van thuis sporten. Een tijdje geleden zijn we verhuisd en een heuse home gym mocht natuurlijk niet ontbreken in onze nieuwe woning! Nu klinkt dat wel heel profi maar dat valt wel mee hoor. We hadden nog een kamer over en we hebben hier een sportkamer / waskamer van gemaakt.

Het scheelt enorm dat alles nu bij elkaar ligt en het motiveert me ook echt om te gaan sporten. Ik sport nu ook vaker samen met mijn vriend thuis en dan maken we vaak zelf een circuitje. Het is niet zo dat we allemaal apparaten in onze home gym hebben hoor. De meeste oefeningen die ik doe zijn met mijn eigen lichaamsgewicht of hooguit met een paar dumbbells of een kettlebel. Mijn vriend wilde graag ook een stang om pull ups te kunnen doen en stiekem vind ik het ook wel leuk om dit af en toe te oefenen.

De sport tools in onze home gym

Hieronder een overzicht van de sport tools die in onze sportkamer aanwezig zijn:

  • sportmatjes
  • dumbbells
  • halter + gewichten
  • kettlebell
  • yoga bal
  • fitness elastieken banden
  • Reebok stepdeck
  • pull up stang
  • springtouw
  • Bodyhoop hoepel

Daarnaast staat er een tv die we nog moeten ophangen en aansluiten. Deze wordt aan internet gekoppeld zodat we hier ook met Youtube video’s kunnen trainen (zoals één van de Followfitgirls video’s die je hier vindt;) )

Ook heb ik nog een kast waar al mijn sportkleding in ligt en een aantal sporthanddoeken. Het kastje waar mijn sportschoenen in staan komt uit ons oude huis en past hier perfect! Ik heb inmiddels aardig wat sportschoenen maar ben het meest tevreden over mijn Nike sportschoenen. Ik heb hier ook tennisschoenen van maar deze zitten in mijn tennistas.

Hieronder een impressie van onze sportkamer! Ik zal hier binnenkort ook een nieuwe workout video gaan opnemen.

Home gym

home gym home gym home gym home gym home gym home gym

Sport shots

En tot slot nog een paar foto’s en filmpjes van mij in onze home gym! Volg je @followfitgirls_com al op Instagram?

https://www.instagram.com/p/BHu60oBhaU8/?taken-by=followfitgirls_com

https://www.instagram.com/p/BIb2019AA9N/?taken-by=followfitgirls_com

https://www.instagram.com/p/BImHWb-gZcW/?taken-by=followfitgirls_com

https://www.instagram.com/p/BI2o-EegK_l/?taken-by=followfitgirls_com

Benieuwd wat voor oefeningen ik zoal doe met deze Step Deck? Klik hier.