17 Herkenbare dingen voor altijd hongerige fitgirls

Heerlijk als mensen ervan uitgaan dat als je slank bent, je ook bijna niet eet. En dan vervolgens vol verbazing kijken als blijkt dat jij op verjaardagen ook gewoon een taartje en toastjes eet. Voor velen lijkt dit nog steeds niet samen te gaan, maar als er iets is wat ik het belangrijk vind dan is het wel om te genieten. Te genieten van gezond eten, van het sporten en bewegen, maar ook van een lekker ijsje op z’n tijd. Ana schreef al eens een artikel over food minded personen en hoewel ik mij binnenshuis prima kan beheersen, gaat het bij mij mis zodra ik de deur uitstap. Een shopsessie is voor mij niet geslaagd wanneer er niet ergens een terrasje wordt gepakt met de nodige hapjes. Sterker nog: de winkels kunnen me vaak gestolen worden en ik ga liever ergens lekker wat eten en drinken.herkenbare-dingen-foodmindedOp een normale dag denk ik behoorlijk vaak aan eten en hoewel ik mij meestal kan beheersen, vind ik het al leuk om uit te kijken naar mijn volgende maaltijd. Mijn bed uitkomen is ’s ochtends dus ook geen enkel probleem, want dan denk ik: ‘Jaaa, ontbijt!’. Een beetje vreemd is het misschien wel maar ik weet dat ik zeker niet de enige ben die altijd zin heeft in (lekker) eten. Omdat het veel leuker is om samen een beetje gek te zijn, heb ik gewoon een lijstje gemaakt  met allemaal herkenbare dingen voor mensen die altijd zin hebben in eten. Mocht jij je ook herkennen in een of meerdere (of alle #guilty) punten, dan weet je vanaf nu dat je niet de enige bent. Bekijk: De 17 herkenbare dingen voor altijd hongerige mensen.

Met meer aandacht en rust bezig zijn met sporten? Misschien is mindful sporten iets voor jou. 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more