Wij hadden vroeger weinig regels thuis, maar een van de enige die vetgedrukt stond en waar iedereen zich altijd aan hield was: ‘Boven de dertig graden gaan we naar zee’. Geen verkeerde regel als je het mij vraagt en ook geen groot wonder dus dat we deze, wanneer het even kan, nog steeds hanteren. Want wat is er nu fijner dan op een warme zomerdag verkoeling zoeken in de zee? Daar kan geen zwembad of zoet water tegenop als je het mij vraagt. Daarna lekker luieren op je handdoek, een boek lezen en uiteraard ook een potje beachballen.

healthy snacks

Ik ga naar het strand en neem mee…

Naast de vele attributen die steevast mee moesten naar het strand, gingen er ook altijd een altijd goed gevulde koeltassen mee. Veel flesjes water en zelfgemaakte ijsthee om goed te blijven drinken, maar ook de nodige versnaperingen om de dag mee door te komen. Van zelfgemaakte pannenkoeken tot snacktomaatjes en fruit; dat gezonde eten werd mij met de paplepel ingegoten.

Nu wij zelf moeten zorgen voor die goedgevulde koeltas is dit gelukkig niet anders, want nog steeds zorgen we voor lekkere, gezonde snacks om mee te nemen. Staat er bij jou ook een dagje zon, zee en strand op de planning? Lees hier: De lekkerste gezonde snacks voor op het strand.

Ook op zoek naar meer innerlijke rust en benieuwd naar wat mediteren met je doet? Lees het hier.

Foto’s: Tumblr