We zijn een half jaar verder, en dus vind ik het tijd om eens te kijken hoe het zit met onze goede voornemens voor 2016! Hebben we al wat doelen gehaald? Wat waren ook alweer onze goede voornemens en zijn we er überhaupt nog wel mee bezig? Nodig tijd dus om ze allemaal even bij langs te gaan, de balans op te maken en er weer even bewust van worden.

1. Minder suiker

Met mijn 10 dagen minderen met suiker challenge is dit goed gelukt. Ik snoep nu echt minder en ik heb nog steeds een goede balans. Hopelijk kan ik dit aan het eind van het jaar nog steeds mee de delen. Ook kocht ik het boek ”Natuurlijk zonder Suiker” waaruit ik veel tips haal.
minder suiker

2. Meer wandelen

Ik wandel elke pauze tijdens het werk een rondje. Ook ga ik vaak met vriendinnen een stukje wandelen en op het strand van Texel en Ameland omdat ik hier geregeld kom vanwege familiebezoekjes.

wandelen3. Minder stress

Hmmmzz.. dit is nog niet gelukt;-) Ik kan wel goed ontspannen door bijvoorbeeld te sporten, dagje sauna of een strand wandeling. De meditatie challenge die Anouk gaat doen, is ook wel wat voor mij. Ik ga me hier binnenkort eens in verdiepen.

4. Minder plannen

Ik blijf alles plannen. Ik kan ook echt niet zonder mijn papieren agenda!

5. Nieuw eten proberen

Dit gaat heel goed. Ik probeer de laatste tijd allemaal nieuwe groenten uit en ook vis dus dit doel heb ik zeker al gehaald.
eten

6. Andere groepslessen

Ik heb een 8 weekse cursus boksen gedaan. Super leuk! Ik wil nog veel meer andere sporten proberen.
work out

7. Meer geduld

Nee dit heb ik nog steeds niet:P

8. Meer lezen

Dit heb ik tijdens mijn vakantie in Nieuw-Zeeland wel gedaan. Nu kijk ik nog steeds vaker tv dan dat ik een boek pak. Tijd dus om weer een lekker boek te gaan lezen, want dit is veel relaxter dan tv.

9. Meer reizen

Nieuw-Zeeland was geweldig! Mijn volgende reisje is al geboekt eind juni. Ik ga met een vriendin naar Gdansk (Polen). In september wil ik weer op reis. Waarheen moet ik nog bedenken. Iemand  nog tips?
Reizennz

10. Van de kleine dingen genieten

Dit is iets wat ik altijd al doe maar ik vind dit een erg belangrijk doel. Ik kan van kleine dingen al gelukkig worden en hoop dat dit altijd zo zal blijven.

Hebben jullie ook een aantal goede voornemens voor 2016? Weet je nog welke en hoe gaat het er nu mee? Ik hoor het graag in een reactie hieronder.

Liefs Rosa