5 X Mijn favoriete fit apps

Als fitgirl mag een mapje ‘sport’ met daarin fit apps natuurlijk niet ontbreken op mijn mobiel. Er zijn verschillende apps die ik gebruik en vandaag deel ik mijn vijf favorieten met jullie.

1. Fitbit

Een tijdje geleden schreef ik al over mijn nieuwe verslaving: De Fitbit HR Charge. Deze activity tracker houdt de hele dag bij hoeveel stappen ik zet, wat mijn hartslag is, hoeveel calorieën ik verbrand en hoeveel trappen ik heb gelopen. Super handig! De bijbehorende app van Fitbit gebruik ik dan ook dagelijks om mijn gegevens te checken. Je kunt hier zelfs zien hoe je hebt geslapen.

2. Runtastic

Tijdens het hardlopen gebruik ik de app Runtastic om bij te houden hoe hard ik loop en hoeveel kilometer ik al heb afgelegd. Ook kun je zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het lopen (al heb ik hier natuurlijk ook mijn Fitbit voor). De app houdt het allemaal bij en dit werkt voor mij heel motiverend om mijn eigen tijd steeds te proberen te verbeteren.

3. HealthyApp

Dit is een super leuke app waar je blogs leest over fitness, voeding en een healthy lifestyle. Followfitgirls staat er uiteraard ook tussen;-) Wat heel fijn is, is het feit dat je je favoriete artikelen in de HealthyApp kunt opslaan zodat je ze later nog eens kunt lezen.

4. Toernooi.nl

Het tennis seizoen is weer aangebroken en binnenkort starten de toernooitjes weer! Hiervoor gebruik ik de app van Toernooi.nl. Ideaal om te zien wanneer ik moet spelen, tegen wie en wat mijn huidige rating is. Deze app is overigens niet alleen voor tennissers maar je vind hier ook toernooien van o.a. hockey, korfbal en voetbal.

5. Mijn Eetmeter

Voor Followfitgirls houd ik af en toe een eetdagboek bij en daarvoor gebruik ik de app Mijn Eetmeter. Hier kun je heel makkelijk invoeren wat je hebt gegeten en dan zie je direct wat voor voedingsstoffen en calorieën je hebt binnen gekregen. Handig!

fitbit charge hr

Mijn Fitbit vriendje 🙂

Wat zijn jouw favoriete fit apps? Ik ben benieuwd!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more