Even voorstellen: Fitgirl Rosa

Ik ben super blij dat ik mezelf mag voorstellen als lid van de Fitgirls bij Followfitgirls.com! Mijn naam is Rosa Wouters, ik ben 28 jaar oud en woon in Groningen. Ik werk als receptioniste en als hobby blog ik over mode, sport en lifestyle. Sporten doe ik eigenlijk al mijn hele leven. Ik heb aan turnen, volleybal en tennis gedaan. Ook heb ik een blauwe maandag op ballet en paardrijden gezeten! dit was toch niet helemaal mijn sport. Toen ik op mijn 18e op kamers ging begon ik naar de sportschool te gaan en ben ik begonnen met cardio. Al snel kwam ik erachter dat groepslessen helemaal mijn ding zijn! Ik deed aan Zumba en had veel plezier tijdens het sporten. 2 keer per week naar the gym vond ik best veel  naast af en toe hardlopen.

Al snel wilde ik mezelf wat meer uitdagen en wat strakker worden. Ik kreeg als advies in de sportschool om Bodyattack en Hit (high intensity training) te doen. Nu een paar jaar later ben ik echt verslaafd aan sporten en vind ik Bodyattack en Grit helemaal te gek. In de zomer vind ik het heerlijk om buiten hard te lopen en om af en toe met een Bootcamp les mee te doen. Ook wandel ik graag en fiets elke dag naar mijn werk! Ooja  en dan willen jullie natuurlijk ook weten hoe gezond ik eet. Umm ik moet eerlijk toegeven dat ik nogal verslaafd ben aan snoepjes en chocolade. Maar alles met mate natuurlijk. Ik ben helemaal fan van smoothies en lekkere salades. Ik heb erg veel zin om mijn blogjes met jullie te delen en hopelijk kan ik jullie inspireren en motiveren om ook lekker te gaan sporten! Je kunt me op Instagram vinden onder RosaWouters.

rosa wouters rosa wouters  rosa wouters rosa wouters

rosa wouters

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more