Ik ben super blij dat ik mezelf mag voorstellen als lid van de Fitgirls bij Followfitgirls.com! Mijn naam is Rosa Wouters, ik ben 28 jaar oud en woon in Groningen. Ik werk als receptioniste en als hobby blog ik over mode, sport en lifestyle. Sporten doe ik eigenlijk al mijn hele leven. Ik heb aan turnen, volleybal en tennis gedaan. Ook heb ik een blauwe maandag op ballet en paardrijden gezeten! dit was toch niet helemaal mijn sport. Toen ik op mijn 18e op kamers ging begon ik naar de sportschool te gaan en ben ik begonnen met cardio. Al snel kwam ik erachter dat groepslessen helemaal mijn ding zijn! Ik deed aan Zumba en had veel plezier tijdens het sporten. 2 keer per week naar the gym vond ik best veel  naast af en toe hardlopen.

Al snel wilde ik mezelf wat meer uitdagen en wat strakker worden. Ik kreeg als advies in de sportschool om Bodyattack en Hit (high intensity training) te doen. Nu een paar jaar later ben ik echt verslaafd aan sporten en vind ik Bodyattack en Grit helemaal te gek. In de zomer vind ik het heerlijk om buiten hard te lopen en om af en toe met een Bootcamp les mee te doen. Ook wandel ik graag en fiets elke dag naar mijn werk! Ooja  en dan willen jullie natuurlijk ook weten hoe gezond ik eet. Umm ik moet eerlijk toegeven dat ik nogal verslaafd ben aan snoepjes en chocolade. Maar alles met mate natuurlijk. Ik ben helemaal fan van smoothies en lekkere salades. Ik heb erg veel zin om mijn blogjes met jullie te delen en hopelijk kan ik jullie inspireren en motiveren om ook lekker te gaan sporten! Je kunt me op Instagram vinden onder RosaWouters.

rosa wouters rosa wouters  rosa wouters rosa wouters

rosa wouters