Nee ik ben geen fitgirl die niet af en toe zondigt en dat zal ik ook nooit worden. Ik hou gezond leven vol door niet te streng voor mezelf te zijn en zo nu en dan zit ik dan ook gewoon een patatje of burger te eten. En dan het liefst van de McDonald’s want hoewel sommigen me voor gek verklaren, ik vind het eten van de grote gele M zo gek nog niet. Gelukkig gaat het niet zover dat ik er ook in m’n uppie naar toe ga, maar áls het zeldzame moment eenmaal daar is dat ik mijn vriend of een vriendin zover krijg om mee te gaan naar de McDonalds vind ik dit dus best een feestje.

aantal calorieën mcdonalds

De keuze is reuze en omdat dat fit en gezond zijn toch in je geslopen zit, denk ik stiekem wel eens aan het aantal calorieën van zo’n burger. Ik heb altijd gedacht dat de BigMac de echte klapper zou zijn, maar tijdens mijn onderzoekje (ja echt, ik heb dit allemaal keurig op een rijtje gezet) bleek dit helemaal niet waar te zijn. En dan die salades; zijn die nu echt zo calorierijk als ze zeggen? Ik zette de, naar mijn weten, meest voorkomende producten op een rij met daarachter het aantal calorieën van het desbetreffende hapje. Benieuwd geworden naar het overzicht? Je vindt het artikel op Follow Fashion: In welk McDonald’s eten zitten de meeste calorieën?

Welke voedingssupplementen zijn nu geschikt voor jonge fitgirls? Je leest het hier.