Aantal calorieën McDonald’s eten

Nee ik ben geen fitgirl die niet af en toe zondigt en dat zal ik ook nooit worden. Ik hou gezond leven vol door niet te streng voor mezelf te zijn en zo nu en dan zit ik dan ook gewoon een patatje of burger te eten. En dan het liefst van de McDonald’s want hoewel sommigen me voor gek verklaren, ik vind het eten van de grote gele M zo gek nog niet. Gelukkig gaat het niet zover dat ik er ook in m’n uppie naar toe ga, maar áls het zeldzame moment eenmaal daar is dat ik mijn vriend of een vriendin zover krijg om mee te gaan naar de McDonalds vind ik dit dus best een feestje.

aantal calorieën mcdonalds

De keuze is reuze en omdat dat fit en gezond zijn toch in je geslopen zit, denk ik stiekem wel eens aan het aantal calorieën van zo’n burger. Ik heb altijd gedacht dat de BigMac de echte klapper zou zijn, maar tijdens mijn onderzoekje (ja echt, ik heb dit allemaal keurig op een rijtje gezet) bleek dit helemaal niet waar te zijn. En dan die salades; zijn die nu echt zo calorierijk als ze zeggen? Ik zette de, naar mijn weten, meest voorkomende producten op een rij met daarachter het aantal calorieën van het desbetreffende hapje. Benieuwd geworden naar het overzicht? Je vindt het artikel op Follow Fashion: In welk McDonald’s eten zitten de meeste calorieën?

Welke voedingssupplementen zijn nu geschikt voor jonge fitgirls? Je leest het hier.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more