Aangezien ik lekker bezig ben om al mijn confessions met jullie te delen, doe ik er deze week gewoon nog eentje bij;-) Dit keer mijn food confessions. Ik denk dat iedereen wel bepaalde eetgewoontes heeft die best een beetje raar zijn. Ik zet daarom even mijn gekke gewoontes op een rij.

Mijn food confessions

  1. Ik vind koffie vies. Ik drink het nooit en nee zelfs geen cappuccino of latte macchiato.
  2. Daarin tegen ben ik een echte thee muts. Ik drink veel thee en op mijn werk meestal heet water. Heet water? Ja heet water. Best gek misschien maar ik vind het gewoon lekker.
  3. Ik ben dol op vlees. Ik zou nooit zonder vlees kunnen. Nou is het niet zo dat ik elke dag vlees eet. Ik denk ongeveer 3 x per week.
  4. Ik ben een mayo monster. Ik zal nooit patat eten zonder mayo. Als ik uiteten ga of een zakje patat of tosti haal krijg ik altijd te weinig mayo. Gek toch? 😉
  5. Ik eet mijn bord altijd helemaal leeg ook al zit ik vol. Ik heb echt respect voor mensen die gewoon hun eten kunnen laten staan als ze vol zitten. Dit moet ik toch eens gaan leren.
  6. Ik wordt super chagrijnig als ik niet op tijd eet. Mensen die om 20:00 uur nog eens gaan avondeten.. zijn ze gek?
  7. Als ik iets hartigs heb gegeten, wil ik daarna ook nog iets zuurs en zoets.
  8. Ik vind gewoon een sneetje brood met beleg niet zo lekker en neem dit dus ook nooit mee naar mijn werk. Ik eet meestal rijstwafels met kaas of pindakaas. Wel vind ik het in het weekend heerlijk om een luxe broodje te eten met lekker beleg.
  9. Ik bel niet heel dol op fruit. Ik ben daarom ook zo blij met de opkomst van de smoothie. Want gooi het door de blender en ik lust alles!
  10. Ik heb 1 week geprobeerd om geen suiker te eten. Daarmee doelde ik op geen koekjes, chips, snoepjes en chocolade. Ik heb het maar liefst 2 dagen volgehouden. Mijn doel op dit moment is om mijn snoepen iets te minderen en in plaats van snoep wat meer gezonde smoothies te maken.

Dit waren mijn confessions voor nu. Ik ben heel benieuwd of jullie zelf ook rare gewoontes hebben? Lees het graag in een reactie! Liefs Rosa