Zalando Lounge: Kortingwalhalla voor fitgirls

Ben je al bekend met Zalando Lounge? Ik ga je er meer over vertellen. Want onlangs gaf ik jullie al vier tips om goedkope sportkleding te scoren. Eén van deze tips was het gebruik maken van kortingsacties. Dus om nog maar even in het thema te blijven: ik heb een nieuwe website ontdekt waar alleen maar korting op te vinden is. Fitgirls, graag introduceer ik jullie aan Zalando Lounge!

Wat is Zalando Lounge?

Naast de welbekende shoppingsite Zalando bestaat er nu ook Zalando Lounge: een webwinkel waar elke dag tijdelijke sales op voorbij komen. Het gaat dan vrijwel altijd om merkartikelen uit het mode- en lifestylesegment. Soms tot 75% goedkoper dan de adviesprijs! Ik heb al verschillende sportoutfits en sneakers voorbij zien komen van mooie merken zoals New Balance Performance.

Zalando Lounge

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Zalando Lounge werkt net iets anders dan andere webwinkels. Ze reserveren namelijk de producten bij de producent, maar pas ná het einde van de actie worden de producten daadwerkelijk besteld. Zalando Lounge bespaart met dit proces in de logistiek en opslagkosten. Wel is de levertijd is daarom anders dan bij ‘normale’ webwinkels: gemiddeld 2 tot 4 weken. Maar alles voor een goed doel: de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden! Vind je het vervelend om zo lang te wachten? Let dan op de aanbiedingen waar ‘verkorte levertijd’ bij staat, deze aanbiedingen heb je vaak al binnen een week in huis.

Zalando Lounge

 

Zo werkt Zalando Lounge

Stap 1: Log in met je reguliere Zalando account; of maak een nieuw account aan.
Stap 2: Scroll door de aanbiedingen en check of jouw maat er tussen zit. Let dus op de tijd, de aanbiedingen verlopen namelijk. Ook is het begrensd door het aantal producten. Op = op! Als je een product in je mandje hebt zitten, wordt het 20 minuten voor jou gereserveerd. Als je iets nieuws aan je mandje toevoegt begint de teller weer vanaf 20 minuten af te tellen.
Stap 3: Reken af! De verzendkosten zijn standaard 5,90; ook als je gebruik maakt van meerdere aanbiedingen.

Wil je geen aanbiedingen missen? Zalando Lounge heeft een app voor iOS en Android. Ook kan je meldingen aanzetten, zodat je een seintje krijgt als er een toffe aanbieding is.

 

Zalando Lounge

 

Shop till you drop?

Nee, shop till you drop vind ik persoonlijk niet de juiste instelling. Ik wil niet per se promoten dat je maar moet kopen om het kopen. Maar als je het doet, doe het dan goed 😉 Sportkleding heb je tóch nodig, dan maar beter in de aanbieding. En het leuke van Zalando Lounge is dus dat het merkproducten zijn. Vooral als het gaat om sneakers ben ik daar gevoelig voor. Ik heb namelijk podotherapeutische zooltjes en ik loop – op aanraden van mijn podotherapeut – vrijwel altijd op stevige sneakers. Ook ben ik voor mijn Australië-avontuur nog op zoek naar een korte hardloopbroek. Dat zijn van die dingen die ik tóch al ga kopen, dan liever met dikke korting! En als het dus geen dingen zijn die ik à la minute nodig heb, dan neem ik de levertijd voor lief.

Ken jij Zalando Lounge al?

X Ana

Wil jij strakke benen, billen en buik? Doe mee met de Smoothie Bootie Challenge!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Zalando lounge

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more