6 X Healthy lasagne recepten

Één van onze favoriete recepten én waar je ons ’s avonds echt voor kan wakker maken is lasagne. Maar helaas zijn de meeste lasagne recepten niet geheel verantwoord en bevatten ze aardig wat calorieën. Maar je zou denken dat er toch wel meer verantwoorde healthy lasagne recepten bestaan? Wij gingen het voor je uitzoeken en hebben de … lekkerste en healthy lasagne recepten voor je uitgezocht!

6 x Healthy lasagne recepten

1. Healthy courgettelasagne

Fitgirl Ursuala maakte al eerder voor ons een healthy courgettelasagne. Dit recept is lekker én verantwoord! Om je vingers bij af te likken dus. Het hele recept voor deze healthy courgettelasagne lees je hier terug. En trouwens, deze courgette spaghetti is ook onweerstaanbaar lekker.

2. Pesto en erwten lasagne

healthy lasagne

Erg simpel én lekker! Het recept van deze healthy lasagne vind je hier.

3. Rozemarijn kip lasagne

healthy lasagne

Deze rozemarijn en kip lasagne ziet er echt super lekker uit! En deze variant is ook nog eens verantwoord! Bekijk hier hoe je deze healthy lasagne zelf kan maken.

5. Spinazie lasagne soep

healthy lasagne

Klink best gek toch, de combinatie lasagne en soep? Toch kan het wel! En het ziet er ook nog eens héérlijk uit! Het hele recept van Spoon Full of Flavour vind je hier.

6. Courgette lasagne rolletjes

healthy lasagne

Yum! Deze healthy courgette lasagne rolletjes zien er erg lekker uit en ze zijn ook nog eens super gemakkelijk om te maken! Benieuwd hoe? Klik hier.

Met deze zes healthy lasagne recepten kun je thuis de lekkerste maar ook de meest verantwoorde lasagnes maken! Heb jij zelf nog een healthy recept voor een zelfgemaakte lasagne? Wij zijn erg benieuwd! Laat je reactie met jouw recept hier onder achter in de reacties. En vergeet de belangrijkste tip niet als je zelf een lasagne maakt: een lasagne maak je niet maar een lasagne bouw je. Bon appétit ladies!

Liefs, Marlou

Wil jij fit, happy & healthy worden in vier weken? Dan is ons e-book Hello New You wellicht het laatste zetje wat je nodig had.

 

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more