Hii Fitgirls!

Ik ben gisterochtend weer aangekomen van een bijna 3 weken durende trip naar Indonesië. Tijd voor een workout met fitgirl Chantal. Voor ik vertrok had ik al een filmpje opgenomen van mijn work-out. Deze heb ik vandaag voor jullie ge-edit. Kijk mee naar mijn sexy moves in de sportschool, haha!

https://youtu.be/F25u4jIrEbA

Hieronder nog even op een rijtje hoe mijn work-out er in totaliteit uitzag.

Warming-up:
Foamrollen + tabata

Set 1 (4 x herhalen)

  1. 7 x lat pull down
  2. 7 x shoulder press
  3. 7 x dumbbell row

Set 2 (4 x herhalen)

  1. 7 x dumbbell press
  2. 7 x skullcrushes

Cooling-down:
Foamrollen + tabata

Een heerlijke arm work-out waarbij je lekker kapot kunt gaan. Qua gewichten kan ik aanraden om jezelf te blijven uitdagen. Dus gaan de laatste 2 herhalingen nog makkelijker, ga dan zwaarder in gewicht. De laatste 2 herhalingen moet je eigenlijk net kunnen halen.

Enjoy your weekend ladies!

Liefs,
Chantal