Winactie! Zo haal jij je 250 of zelfs 500 gram groenten per dag makkelijk!

Als je dacht dat het bikiniseizoen voorbij was en alle remmen weer los kunnen, heb je het mis! We willen de draad juist weer oppakken, of – als je al lekker bezig was – vasthouden. Misschien ga je zelfs voor een detox. Een beetje hulp kan daarbij geen kwaad, toch? Daarom hebben we een toffe winactie voor je opgezet. Wij mogen namelijk een proefbox van Frecious t.w.v. 69,- weggeven.

Niet 250 maar 500 gram groenten per dag!

Is de 250 gram groenten de norm? Als het aan ons ligt dan mag dit wel verdubbeld worden naar 500 gram per dag. Dat is bijna niet weg te eten, maar wél weg te drinken! Daarom is het aanvullen van je gezonde eetpatroon met een groentensap een goed idee. Frecious heeft drie verschillende soorten sappen met respectievelijk 70, 85 of 100 procent groenten aangevuld met specerijen en fruit. Een slowjuice bevat minimaal 300 gram groenten en fruit, afkomstig van minimaal 8 verschillende ingrediënten (kijk even naar onderstaande foto!). Hallo vitamientjes!

frecious

Cold press, schroefpers… Wat is het verschil?

Je hebt verschillende manieren om sap te maken. Daar waar veel andere sapmakers een cold press grebruiken, kiest Frecious voor een schroefpers. Een schroefpers maalt de ingrediënten open met twee schroeven die tegen elkaar indraaien. Door deze techniek te gebruiken, kun je het vergelijken met wanneer je vijftig keer heel goed op een stuk wortel zou kauwen. Door de schroefpers worden alle vezels opengebroken, waardoor de meeste vitamines en mineralen uit de ingrediënten worden gehaald. In tegenstelling tot de cold press, die de ingrediënten alleen maar ‘plet’, waardoor veel voedingsstoffen verloren gaan omdat deze in de vezels blijven zitten en dus niet in het sap terecht komen. Hoe dit precies werkt en wat technisch het verschil is legt Frecious hier uit. Frecious gooit echter niets weg: van de groentenpulp waar alle vezels in zitten, worden namelijk Health Bars gemaakt. Zo heb je een vitaminevol sapje, met een vezelrijke reep!

Win een Frecious proefpakket!

In het pakket t.w.v. 69 euro zit werkelijk álles wat jij nodig hebt om je gezondheid dit seizoen een boost te geven. Dat wil zeggen:

 • Een selectie van de Frecious 70% en 85% groentesappen
 • Twee groenterepen
 • Een koker met combishots (o.a. citroen, kurkuma, aloë vera en tarwegras)
 • Twee kids-smaken (die volwasennen ook lekker vinden ;-))
 • 3 elixers van Frecious (bomvol antioxidaten, lekker voor na het sporten)
 • De seizoenssmaak, de nieuwe herfstjuice: de Pumpkin Power

De sapjes in de proefbox zijn bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding. Tijdens de lunch een sapje erbij, ’s ochtends een shot om lekker wakker te worden of een verkwikkende elixer na het sporten.

 

frecious

Zo kun je meedoen met de winactie

Het is heel simpel:

 • Reageer vóór 8 oktober onder dit blogbericht wat jou motiveert om aan de slag te gaan met de Frecious box.
 • Extra kans maken? Volg @freciousslowjuice en @followfitgirls_com op instagram en zoek in onze feed naar de headerfoto van dit blogbericht. Laat ons ook via de comments in de foto weten wat je motiveert om mee te doen met deze actie.

Zorg voor plek in je vriezer! Je haalt iedere ochtend een ingevroren flesje groentesap uit je vriezer en die zet je in de koelkast. Zo kan het in 24 uur langzaam ontdooien. Je neemt dus die dag de groentesap die je 24 uur eerder uit de vriezer en in de koelkast hebt gelegd.

Op 8 oktober maken we de winnaar bekend! Succes!

De winnares is alette2000, gefeliciteerd! Een mooie aanvulling op je #HAPPYDEHERFSTDOOR challenge. 

Doe je al mee met de #HAPPYDEHERFSTDOOR challenge? We trappen vandaag gezamenlijk af!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

 • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
 • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
 • Zowel voor beginners als voor gevorderden
 • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
 • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more