Als je veel tijd doorbrengt in de sportschool, is veel sportkleding geen luxe maar gewoon een dikke vette MUST. Omdat het oog ook wat wil, kiezen we graag voor de mooiste items. En binnen dat straatje hebben we goed nieuws, want we hebben weer een nieuw adresje waar we terecht kunnen voor fijne (en betaalbare) sportkleding! WE Fashion heeft een Performance Wear collectie uitgebracht en deze is precies zoals we gewend zijn van WE: stijlvol, inspirerend en een beetje gedurfd. Met fel roze als krachtkleur in alle items en toffe grafische prints, hoeven we nooit meer als saai en grijs muisje naar de sportschool te gaan. En helemaal mooi meegenomen dat de prijzen tussen de 17,99-59,99 euro liggen.

anouk

WIN!

Wil jij binnenkort de blits maken op de sportschool of stijlvol door de straten en het park rennen? Wij mogen in samenwerking met WE een setje Performance Wear weggeven. Laat een reactie achter met geldig mailadres en wie weet verblijden we jou met nieuwe sportkleding!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Gefeliciteerd Laura, jij bent de gelukkige winnaar! Je hebt inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen.

we sportcollectie