WIN: sportieve giftcard van Decathlon

Heb je onze sportieve doelen voor 2019 al gelezenDecathlon Nederland heeft ons uitgedaagd om dit jaar zoveel mogelijk nieuwe sporten uit te proberen. Bij het aangaan van zo’n leuke uitdaging hoort natuurlijk een nieuwe outfit, vind je ook niet? We hebben dan ook heerlijk geshopt bij Decathlon en zijn compleet in het nieuw gestoken. Kun jij ook wel een een nieuwe sportoutfit gebruiken? Lees dan snel even verder!

Nieuwe sporten & sportieve doelen

De vier uitgedaagde Followfitgirls hebben je al uitgebreid verteld wat hun sportieve doelen zijn. Van honderden kilometers fietsen langs de koffieplantages in Guatemala, jumping fitness tot leren paaldansen; wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Bij zo’n sportieve challenge hoort natuurlijk wel een nieuwe sportoutfit en die hebben ze dan ook heerlijk geshopt bij Decathlon. Kijk maar:

Bianca is al lekker bezig: afgelopen week ruilde ze de vertrouwde sportschool in voor de frisse buitenlucht! Ze is al 2 keer gaan mountainbiken en ze vond het heerlijk.
sporten met decathlonEen sneak peek in Lianne d’r kledingkast. Wist je trouwens dat ze bijna meer sport- dan ‘normale’ kleding heeft...sporten met decathlonBerber heeft d’r outfit compleet en is ready to go om te gaan paaldansen!

winactie sport outfit
Het staat niet super charmant, zo’n zeem in je legging, maar het helpt echt tegen zadelpijn… 😉

Winactie Decathlon

Om jou te stimuleren om dit jaar ook allerlei nieuwe sporten uit te proberen of een mooi sportief doel te formuleren, mogen we van Decathlon een giftcard ter waarde van 75 euro weggeven. Hoe leuk is dat?! Een nieuwe sportoutfit kan je net dat zetje in je rug geven om je VOORNEMEN om te gaan sporten om te zetten in het gewoon DOEN!

Wat moet je doen?

  1. Volg @followfitgirls_com op instagram en like de headerfoto van dit blog.
  2. Reageer uiterlijk 22 januari onder deze post en vertel ons welke nieuwe sport jij gaat uitproberen of wat jouw sportieve doel voor 2019 is.

Op 28 januari maken we de winnaar bekend. Succes!

De winnares is Marouschka, gefeliciteerd!

Dit is een gesponsorde blogpost

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more