Vorige maand lieten we jullie al een beetje kennis maken met de producten van Maza en wat je er allemaal wel niet mee kunt. Vandaag gaan we nog een stapje verder én maken jullie zelf kans op een Maza pakket. Voor degene die nog niet bekend zijn met Maza:

De inspiratie voor het assortiment komt van de authentieke recepturen uit het Midden-Oosten. Het assortiment bestaat uit allerlei mediterrane specialiteiten zoals hoemoes, falafel en labneh en alle Maza producten zijn zonder kunstmatige toevoegingen. De verse ingrediënten, bijzondere kruiden en specerijen en traditionele bereidingswijzen zorgen voor een unieke smaak.

Bij ons gaat er geen lunch of borrel meer voorbij zonder Maza. Heerlijk voor op brood en wraps, maar ook erg lekker als dipper. Een smaakvolle en bewuste keuze; beter kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen.

WIN!

Omdat we graag willen dat jullie net zo smakelijk 2016 beginnen als wij, hebben we een leuke actie voor jullie. In samenwerking met Maza mogen we vijf koeltasjes weggeven gevuld met de lekkerste producten. Laat hieronder een reactie achter met jouw goede voornemen en wie weet heb jij straks een koelkast vol Maza! De winnaars worden op 20 januari bekend gemaakt.

WIN