Win: complete sportoutfit van Amy & Ivy

Sporten is natuurlijk nóg leuker in stijl! Wij werden dan ook direct enthousiast bij het zien van de sportcollectie van Amy & Ivy by The Sting. Hier kon je al zien dat Fitgirl Marlou het gezicht is van de campagne en deze week mogen we ook één van onze lezers blij maken met een setje. Jullie mogen helemaal zelf gaan mixen en matchen. De collectie bestaat uit leggings, sportbh’s, sporttops, jackets, schoenen en een aantal accessoires. Het leuke is dat alle items bij elkaar passen en de collectie is ook nog eens super betaalbaar. Leggings shop je bijvoorbeeld al vanaf € 22,95 en tops vanaf € 15,00! Heel fijn voor je portemonnee dus, maar nóg leuker om gratis te krijgen. We blijven natuurlijk wel Hollanders..;-)

Wat moet je doen?

Hieronder zie je een overzicht van de collectie met daarbij de nummers. Like ons op Facebook en laat hieronder in een reactie weten welke items jij graag met elkaar zou willen combineren om straks in te shinen tijdens het sporten.

winactie sting

Deze winactie is afgelopen. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste reacties. De winnares is: Wendy de Vries, gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@followfitgirls.com met je maten.

Bekijk hier de hele collectie in de webshop van The Sting.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more