Wat is er fijner dan sporten met muziek? Hardlopen lijkt een stuk beter te gaan met lekkere beats in je oor alleen is het soms zo’n gedoe met die oortjes en het snoertje. En een dikke koptelefoon is zo warm en dat wil je niet want het sporten zelf zorgt er al voor dat je het zweet goed los hebt. De draadloze fitness headphones van Denon zijn dé oplossing!

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten de prestaties met wel 20% kan verhogen. Denon is ervan overtuigd dat de draadloze Exercise Freak-hoofdtelefoons je tot nóg grotere verrichtingen kunnen zetten, omdat er geen snoeren in de weg zitten. In iedere willekeurige sportschool zie je de gebruikelijke ergernissen met hoofdtelefoons – kabels die verstrikt raken in gewichten of sportapparatuur, ongewenste geluidseffecten veroorzaken tijdens het rennen, en ronduit overal in de weg zitten.

Deze headphones zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en wij mogen er 5 weggeven! Benieuwd naar deze sporty musthave? Bekijk hieronder de video.

Doe mee en WIN!

Om kans te maken op een Denon headphone vragen we je om hieronder een reactie achter te laten waarin je laat weten welke muziek jij het liefst luistert tijdens het sporten en wie weet loop jij straks te shinen met zo’n stoere draadloze koptelefoon!

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN EN DE WINNAARS HEBBEN BERICHT GEHAD VIA DE MAIL!