WIN: 2 X Hunkemöller giftcard

Hunkemöller verrast ons met een gloednieuwe sportcollectie! Naast mooie en kwalitatieve sportbh’s is de collectie uitgebreid met sporttops, leggings, vesten, badpakken en een aantal accessoires. Dat ik fan ben van de sportcollectie van de lingerieketen kon je hier al zien in mijn full body workout video. De nieuwe collectie laat mijn sport én modehartje sneller kloppen! Wat een gave kleuren:)

Win: shoptegoed bij Hunkemöller

Ben jij nou toevallig nog op zoek naar nieuwe sportkleding, een fijne sportbh of een sexy lingeriesetje voor na het sporten? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag deze week namelijk twee Hunkemöller giftcards t.w.v. € 50 verloten onder de lezers van Followfitgirls! Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete items uit de nieuwe sportcollectie geselecteerd. Laat me weten wat jouw favoriete item is door hieronder een reactie achter te laten en maak kans op die giftcard! Je mag kiezen uit mijn favorieten maar je kunt ook nog even een kijkje nemen in de shop van Hunkemöller voor de complete HKMX Sportcollectie.

sportcollectie hunkemoller sportcollectie hunkemoller

 

In welk item zie jij jezelf straks shinen? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten en maak kans op die giftcard! De winnaressen worden 11 augustus bekend gemaakt op deze pagina.

PS. Deze week is ook nog eens het 4e artikel gratis bij Hunkemöller! Dit geldt voor de hele collectie (dus ook lingerie, bikini’s en nachtmode).

 

UITSLAG

Deze winactie is afgelopen. De winnaressen zijn Roxanne Ramp en Sanne D, gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels al een mail van ons ontvangen:)

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more