What’s In My Gym Bag

Hi Girls, Vandaag geef ik jullie een kijkje in mijn sporttas;-) Goed voorbereid zijn is het halve werk. Toen ik begon met veel sporten heb ik daarom ook gelijk een ruime sporttas aangeschaft, waar veel in past, en nog een aantal belangrijke essentials die niet mogen ontbreken bij het leven van een fitgirl. Ik laat trouwens altijd mijn bidon, elastiekjes, schoenen, deodorant, borstel en shampoo standaard in mijn sporttas zitten zodat ik deze nooit vergeet! De sportkleding wissel ik natuurlijk wel;)

Mijn essentials

1. Sporttas. Deze is van Adidas en best groot. Ik vind het erg fijn dat er nog een apart vak aan de zijkant zit voor je schoenen en bijvoorbeeld je portemonnee.

2. Bidon. Ik kan niet zonder mijn bidon. Het is altijd belangrijk om voor,tijdens en na het sporten water te drinken.

3. Schoenen. Deze zijn toch wel het belangrijkste. Zorg dat je schoenen neemt die lekker zitten, goed bij je work-out passen en van goed materiaal zijn.

4. Sport bh. Ik heb super veel sport bh’s. Van H&M tot Nike.. Ik heb het geluk dat ik niet hele grote borsten heb dus ik heb niet super veel ondersteuning nodig. Maar zorg voor een goede ondersteuning. Dit zorgt er ook veel dat je je goed voelt om te bewegen en ontlast je rug. Er zijn veel soorten en maten sport bh’s en ook super leuke kleurtjes waar ik altijd vrolijk van word.

5. Elastiekjes. Je kan natuurlijk niet met los haar gaan sporten. What else do I have to say;-)

6. Deo. Op de een of andere manier vind ik het altijd raar om voor het sporten deo op te spuiten. Ik heb dan altijd het idee dat mijn poriën verstopt raken en ik niet goed kan zweten. Ik gebruik daarom ook altijd mijn deo pas na het sporten als ik heb gedoucht. Het zal misschien wel kul zijn maar toch voelt dit prettiger:)

7. Douche gel. Deze heb je zeker nodig als je net als ik altijd in de sportschool doucht.  Ik heb ook nog het geluk dat wij een sauna en zwembad hebben waar ik regelmatig gebruik van maak.

8. Sport top. Het liefste train ik in een sport top. Vooral nu het weer wat warmer wordt en ik weer veel buiten activiteiten onderneem vanuit de sportschool. Worden je armen ook nog lekker bruin.

9. Sportbroek. Kort of lang maakt niet uit. Ik train zelf het liefst in een sportlegging. Als het erg warm is buiten doe ik een korte broek aan.

10. T-shirt. In mijn sportschool mag je alleen bij de groepslessen een hemdje aan en ben je verplicht een t-shirt te dragen in de cardio- en trainingsruimte. Dit in verband met hygiëne. Ik heb meestal een hemdje aan omdat ik veel groepslessen doe, maar tegenwoordig doe ik ook oefeningen in de andere ruimte dus moet ik altijd zorgen dat ik een t-shirt bij me heb.

11. Borstel. Deze was ik een keer vergeten toen ik net onder de douche vandaan kwam en mijn haar had gewassen. Nou ik kan je vertellen met geblondeerd haar is een borstel vergeten echt niet leuk! Dus deze ging na de eerste keer te zijn vergeten ook niet meer uit mijn sporttas!

Tip: shop jouw sportkleding hier direct online!

 

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more