What’s in my gym bag? Een kijkje in de sporttas van Lianne

Wist je dat de inhoud van je tas best veel over je persoonlijkheid zegt? En dit geldt niet alleen voor je hand/schoudertas, ook aan de inhoud van iemands sporttas kun je veel over deze persoon te weten komen. Ben je benieuwd wat er in mijn sporttas zit en wat dit over mij zegt? This is what’s in my gym bag en ik natuurlijk vertel ik je ook wat deze ‘spannende’ inhoud over mij zegt.

Gluren bij de buren

Voordat je mag ‘gluren’ in mijn sporttas, moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf ook maar al te graag in de sporttas van anderen kijk. Ik kan het nooit laten om in de kleedkamer even te checken wat voor stash andere fitgirls meenemen naar de sportschool. Ben ik nu de enige of…?

What’s in my gym bag?

  1. Sportkleding

   Een legging, shirt en een sportbeha, eigenlijk zijn het een inkoppertjes want zonder sportkleding valt er natuurlijk niet veel te beleven in de sportschool. Wel heb ik altijd bepaalde kleding die ik het liefste draag, gewoon omdat het zo lekker zit.

  2. Sportschoenen

   Zoals je weet ben ik dol op sneakers en ik heb er dan ook hele kast van vol (en toch heb ik er nooit genoeg šŸ˜‰ ). Om blessures te voorkomen vind ik het wel heel belangrijk dat mijn podotherapeutische zooltjes goed in mijn sportschoenen passen. Ā Tja, dan misschien maar iets minder fashionable.

  3. Elastiekjeswhats in my gym bag elastiek

   Trainen met los haar vind ik drie keer niks en om er zeker van te zijn dat er ergens een elastiek in mijn tas zit stop ik er voor de zekerheid altijd eentje in. Met het resultaat dat m’n hele tas er vol meer zit.

  4. Drinkbeker

   whats in my gym bag drinkenEigenlijk heb ik altijd dorst en tijdens het trainen al helemaal. Ik denk dat dit iets met vochtverlies (klinkt als zweten) te maken heeft, denk je ook niet?

  5. iPhone

   Wees niet bang, ik ben niet zo’n irritante whatsapper in de sportschool hoor! Op een app in mijn iPhone staat mijn splitschema, dus vandaar dat ik mijn mobiel altijd bij me heb.

  6. Opfris stashwhats in my gym bag douchegel

   Ik stap nooit de sportschool uit voordat ik me gedoucht heb, het idee alleen al dat ik na het trainen gelijk m’n kleren weer aantrek, no way! Vandaar dat er standaard een handdoek, douchegel en een deodorant in m’n gym bag zit.

  7. Oogdruppels & lenzenvloeistof

   Met lenzen in trainen in een ruimte met airco is voor mijn ogen een no go. Maar daar heb ik iets op gevonden: oogdruppels.Ā Ā Ook shopte ik eenĀ lenzen vloeistof bijĀ eyelens.nl en dit werkt perfect tegen de droge airco lucht.

  8. Huis- & fietssleutel

   Tja, ik denk dat deze items geen uitleg nodig hebben, toch?

Spannender dat dit kan ik het niet maken. En wat deze inhoud over mij zegt? De inhoud van mijn tas is volgens mij best basic, dus ik denk dat dit over mij zegt dat ik vrij naturel ben en van niet te veel gekke toeters en bellen houd. En weet je? Zo ziet de inrichting van mijn huis, mijn kledingstijl en looks er eigenlijk ook uit.

Wat zit er in jouw sporttas?

Nu je weet what’s in my gym bag, ben ik ook wel heel nieuwsgierig wat er in die van jouw zit en wat dat over jou vertelt. Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Liefs Lianne

Doe je al mee met de Smoothie Bootie Challenge? Je kunt beginnen wanneer je wilt, handig toch!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

 • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
 • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
 • Zowel voor beginners als voor gevorderden
 • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
 • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Veel mensen tellen calorieƫn als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieƫn, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more