Wat zit er in je sporttas? Een kijkje in de sporttas van Demi

Wat zit er in je sporttas? Als fitgirl & instructeur ben ik dagelijks in de sportschool te vinden. Niet alleen voor werk maar ook voor mijn eigen trainingen. Eerder gaven ook Ellen en Ana een kijkje in hun sporrtas. Ben jij benieuwd wat er niet mag ontbreken in mijn sporttas? Lees dan verder!

Wat zit er in je sporttas?

De items die niet in mijn sporttas mogen ontbreken zijn:

  • Herra haircare
  • Haar elastiek
  • Oordopjes
  • Sportkleding
  • Shakebeker

1: Haarparfum

De haarparfum van Herra beschermt en hydrateert mijn haar. Het ruikt heerlijk dus ik spray het graag door de dag heen op mijn haar. Ook voor & na het sporten zodat ik lekker fris blijf ruiken. Ik vind het belangrijk om mijn haar goed te verzorgen dus ik vind het fijn dat Herra ook speciaal bedoelt is voor het gebruik op je haar, in tegenstelling tot normale parfum

2: Haaraccesoires

Ik train graag met mijn haren vast. Niets zo vervelend met een bent over row  en dat je dan niets meer ziet. Ik gebruik het liefst de Invisibobble slim, een perfect elastiekje dat geen afdruk achter laat op mijn haar. Door de Slim variant blijven mijn haren perfect zitten, zelfs als ik wil rennen of springen.

Wat zit er in je sporttas?

3: Oordopjes

Zodra ik begin met sporten zet ik mijn oordopjes aan en luister ik naar mijn favoriete (latin, R&B) muziek. Vooral tijdens de cardio oefeningen geeft het me een energie boost en vliegt de tijd voorbij. Nog een bijkomend voordeel; mensen storen je minder als je oordopjes draagt. Heel gezellig om bij te kletsen met iedereen maar ik kom meestal toch wel écht voor mijn eigen trainingsuurtje. Ik gebruik zelf bluetooth sportoordopjes die goed in mijn oorschelp blijven zitten. Zo kan ik mijn telefoon ergens rustig neerleggen en heb ik niet constant ruzie met de kabel.

4: Sportkleding

Qua sportkleding draag ik niet één merk. Ik wissel af tussen sportkleding van bijvoorbeeld H&M of Gymshark. Wat ik wel belangrijk vind is, is dat mijn legging niet doorschijnt en dat mijn kleding op zijn plaats blijft zitten. Let goed op wat voor lingerie je draagt onder jouw legging en check ook altijd even in het pashokje voordat je je broek koopt of deze doorschijnt of afzakt.

5: Shakebeker

Tijdens het trainen gebruik ik graag een grote waterfles zodat ik genoeg drink. Genoeg drinken is belangrijk voor je vochtbalans en zeker als je veel traint. Daarnaast is water ook goed voor de versnelling van je stofwisseling en vermindert het je calorie-inname. Kortom, als je wilt afvallen dan is water drinken een must.

Belangrijk vind ik dat mijn beker niet gaat lekken. Ik mix  vaak wat BCAA aminozuren door mijn water voor tijdens mijn training. Aminozuren worden gebruikt voor het herstel van je spieren. Daarnaast zouden BCAA verzuring en vermoeidheid verminderen zodat je langer en beter kunt trainen.

En bij jou, wat zit er in je sporttas?

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in mijn sporttas. Ik ben erg benieuwd naar wat jij altijd meeneemt en welke producten bij jou niet mogen ontbreken? Laat het me weten!

Liefs, Demi

Voor de home workout heb je niet veel nodig! Doe je mee met de Smoothie Bootie Challenge?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more