Voornemens voor 2017 | Fitgirl Rosa

Het jaar is voorbij en aan het begin van 2016 heb ik 10 goede voornemens opgeschreven. Ook heb ik halverwege het jaar gekeken hoe het met deze voornemens ging. Dit lees je hier. Hebben jullie al goede voornemens voor 2017 bedacht? Ik ben erg benieuwd en zal jullie vertellen of het mij is gelukt afgelopen jaar en wat ik meeneem voor 2017.

1. Minder suiker

Ik kan gewoon niet zonder suiker. Ik probeer er sommige weken weer extra aandacht aan de besteden, omdat ik dan moe wordt van alle suiker, maar het minderen blijft voor mij als liefhebber van chocola en snoep veel te moeilijk dus ik ben bang dat dit voornemen zolang ik leef blijft staan! Ik ben 3 kilo aangekomen afgelopen maanden en als doel heb ik om door te minderen met suiker deze weer kwijt te raken.

2. Meer wandelen

Dit is sinds mijn nieuwe baan veel minder geworden. We lopen eigenlijk nooit buiten in de pauzes. Dit vind ik toch wel erg jammer en wil dit in 2017 weer oppakken. Natuurlijk loop ik tijdens mijn vrije dagen mooie wandelingen, maar de rondjes in de pauze vind ik toch ook erg belangrijk. Je bent daarna namelijk veel productiever en de hele dag achter een beeldscherm is zo slecht.

voornemens

3. Minder stress

Ik heb echt het idee dat ik hier goed aan gewerkt heb dit jaar. Lekker vaak naar de sportschool, sauna, leuke dingen doen, genieten van de kleine dingen, schoonmaken, allemaal fijne dingen die mijn stress helpen te verminderen. Ik voel me ook minder gestrest.  Ook omdat ik veel vaker denk dat het nergens voor nodig is om je er druk over te maken, want dat is niet goed voor je gezondheid. Bijvoorbeeld dat mijn mailbox volstroomt. Ik denk nu vaker, ik doe wat ik kan doen en ik doe mijn best en wat niet af komt, komt morgen wel weer!

4. Minder plannen

Ook dit gaat veel beter. Maaaar ik blijf een planner en ik ben ook van mening dat dit hartstikke handig is in het leven. 😉 Zolang het maar niet te veel stress oplevert.

5. Nieuw eten proberen

Nou ik lust echt alles tegenwoordig, behalve vis. Dat gaat er gewoon nog steeds niet in! Bleeeghh

6. Andere groepslessen

Ik ben er wel achter dat je in sport echt moet doen wat je leuk vindt anders hou je het niet vol. Bodyattack is nog steeds mijn favoriet en dit zal voor 2017 ook wel zo blijven. Als er weer nieuwe trends komen op sportgebied, ga ik die zeker uitproberen, maar ik denk niet dat het mijn bodyattack lesjes kan overtreffen!

voornemens voor 2017

7. Meer geduld

Ummmm

8. Meer lezen

Tijdschriften! Die lees ik super veel. Maar een echt goed boek moet weer nodig. Ik lees eigenlijk alleen tijdens vakanties. Dus ik denk dat het hoog tijd is voor een vakantie! 🙂

9. Meer reizen

Yess we gaan zeker weer wat reisjes plannen in 2017!

10. Van de kleine dingen genieten

Dat zal nooit veranderen en kan ik erg goed.

Ik ben erg benieuwd naar jullie goede voornemens voor 2017. Lees ik het in een reactie hieronder?

Liefs Rosa

Foto: Job Schepers – Texelse courant

Lees ook: Seizoensfruit | De kaki vrucht

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more