Vlog Marlou #7: Love confessions & Shoppen!

In deze vlog zie je hoe Jur en ik elkaar verrasten met Valentijn en deel ik een LOVE confession. Ook neem ik je mee tijdens een dagje shoppen in Zwolle en ging ik naar Almen voor een inspirerende dag met mijn business coach. Hier hebben we gewerkt aan mijn nieuwe businessplannen.. #secretproject

Kijk je gezellig mee?

LIVE training op Facebook

O ja, dinsdag 27 februari, geef ik om 20:00 uur weer een LIVE training op Facebook. Doe je mee? Haak tussentijds niet af want na de cooling down heb ik ontzettend leuk (en groot) nieuws te vertellen! Klik hier om naar de Facebook groep te gaan waar de training wordt uitgezonden. Ben je nog geen lid van deze groep? Meld je dan voor 20:00 uur aan.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal! Het is GRATIS en naast mijn vlogs vind je er hele leuke workouts.

SHOP MIJN OUTFITS:

Gestreepte shirt
Jeans Rag & Bone
Gele sweater
Oorbellen
Gele crossbody tas
Glitter VANS
Blauwe sweater YAS
Blauwe blouse YAS

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more