Vlog Marlou #11: Interieur make-over & Jurre’s reactie

Een nieuw seizoen betekent voor mij een perfect excuus voor een mini make-over van mijn huis en daarom heb ik heel veel nieuwe items voor in mijn interieur geshopt. Zoals je misschien weet ben ik helemaal fan van de kleur oker geel. Kussens in deze kleur had ik al, maar toen ik deze eetkamerstoelen zag was ik gelijk verkocht.Ā Om mijn interieur helemaal lente proof te maken heb ik voor in de woonkamer ook een nieuw kleed gekocht, hier ben ik zo blij mee!

Of Jurre ook zo blij is met mijn nieuwe aankopen? Je ziet het allemaal in mijn nieuwe vlog!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

#BODYBOOST Programma

Voel jij je onzeker over je lichaam? Kijk je uit naar je vakantie maar zie je er tegenop om weer in bikini te moetenĀ verschijnen? Baal je ervan dat je niet de juiste motivatie hebt om regelmatig te sporten en gezond te eten? Het kan anders: volg het #BODYBOOST Programma zodat jij fit en zelfverzekerd de zomer in gaat!

Heb je mā€™n vorige vlog gemist? Bekijk hier vlog #10:Ā restylen slaapkamer & nieuwe bril

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Veel mensen tellen calorieƫn als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieƫn, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more