Vlog Marlou #10: Slaapkamer restylen & naar de kapper

Net als sporten ben ik ook gek op interieur styling en deze week was onze slaapkamer aan de beurt. Al een tijdje stonden nieuwe gordijnen op onze wishlist en afgelopen week heb ik ze opgehangen. Ik ben echt heel blij met het resultaat! Verder neem ik je in deze vlog mee naar een persevent van Ecco, zie je hoe ik flatlay foto’s voor mijn Instagram account maak en neem ik je mee naar mijn kapper en Pearle. Heb ik een bril nodig dan? Soms wel, hoe dat precies zit vertel ik je in deze vlog.

Veel kijkplezier!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

#BODYBOOST Programma

Voel jij je onzeker over je lichaam? Kijk je uit naar je vakantie maar zie je er tegenop om weer in bikini te moeten verschijnen? Baal je ervan dat je niet de juiste motivatie hebt om regelmatig te sporten en gezond te eten? Het kan anders: volg het #BODYBOOST Programma zodat jij fit en zelfverzekerd de zomer in gaat!

Heb je m’n vorige vlog gemist? Bekijk hem hier: Lancering Bodyboost & gezicht harsen?!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more