Video: Stretchoefeningen voor tijdens je challenge

Stretchen is ontzettend belangrijk als je sport. Hiermee verleng je je spieren zodat ze flexibeler worden. Door goede stretchoefeningen te doen verklein je het risico op blessures en het helpt je beter te herstellen na een flinke workout. Op stijve spieren zitten we natuurlijk niet te wachten en daarom hebben we vandaag een video gemaakt met een aantal goede stretch oefeningen. Doe jij mee aan de February Fitgirl Challenge? Ook dan is stretchen van groot belang! Bij het reguliere schema is het op donderdag ‘Chilling Thursday’ en staan er stretchoefeningen op het programma. Deze zijn bij de extended version niet opgenomen maar het is wel aan te raden om voor en na je workout je spieren nog even goed te rekken en te strekken. Samen met Fitgirl Rosa maakte ik een video waarin we een paar voorbeelden zien van stretchoefeningen. Het belangrijkst is dat je je spieren even goed oprekt en dat je elke houding een aantal seconden vast houdt (tussen de 8 en 15 sec.).

http://youtu.be/zmQOdaTNUQw

Meer weten over de February Fitgirl Challenge? Klik hier  voor de uitleg en de schema’s en bekijk hier de video van de andere oefeningen.

Nooit meer een video missen? Abonneer je op ons Youtube kanaal! Ik ben ook benieuwd naar jouw favoriete stretchoefeningen én hoe het gaat met de challenge. Hou je het een beetje vol? Laat je reactie achter in de comments!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more