Video: Strength & Cardio workout – Smoothie Bootie Challenge week 1 & 2

Hello fitgirls! Deze strength & cardio workout is onderdeel van onze Smoothie Bootie Challenge. Heb jij je nog niet aangemeld? No worries! Je kunt elk moment beginnen. Klik hier voor meer info en de schema’s. Dit is je workout voor de vrijdag van week 1 en 2. In de eerste set wordt elke oefening goed uitgelegd. Tussen de sets door krijg je even een momentje voor een slokje water om vervolgens weer verder te knallen. Succes!

Tip: shop de sportoutfits van Rosa & Marlou hier en abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor meer workout video’s! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat je van de workout vond. Laat je even een reactie achter?:)

Nog niet aangemeld voor deze challenge?

Klik hier om onze uitgebreide Challenge Guide aan te schaffen. Dit is jouw handleiding voor deze challenge en hier vind je naast alle schema’s en uitleg healthy smoothie recepten, extra tips van de Fitgirls en nog véél meer.

challenge smoothie

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more