Video: Full Body Bikini Body Workout

Dit keer heb ik een Full Body Bikini workout samengesteld! Dat wil zeggen dat verschillende spiergroepen aan bod komen waaronder de buik, billen, benen en armen. Deze workout is onderdeel van de Fitgirl Bikini Challenge (Workout Wednesday) waar je elk moment mee kunt beginnen! Klik hier voor alle info over deze challenge. Voor deze workout heb je alleen een matje en een gewicht (dumbbell of kettlebell) nodig. Je kunt het zo zwaar maken als je wilt. Hoe zwaarder je gewicht, hoe zwaarder de oefeningen. Deze workout duurt 30 minuten en ik leg in de video uit wat je precies moet doen. Dus ik zou zeggen: trek je sportoutfit aan, pak je matje, gewicht en wat water erbij en let’s go!

Bikini Body Workout:

Wil je geen één van onze video’s missen? Abonneer je dan ook op ons Youtube kanaal!

Ik krijg trouwens regelmatig vragen over mijn sportoutfit. In deze video draag ik een sportlegging, sport bh en top van Hunkemöller (HKMX Sportcollectie). Het vest die ik in de intro draag is van Pull&Bear en mijn schoenen zijn van Nike en kocht ik hier.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more