Mijn Beste Benen & Billen workout

Kunnen jouw billen wel wat extra aandacht gebruiken? En dan doel ik op training.. Ik merk dat de billen en benen bij veel meiden toch een probleemgebied is. Eerlijk is eerlijk.. Ook bij mij is dit het gedeelte waar ik mijn best voor moet doen om dit strak te houden. Als mijn vriend me een tik op mijn billen geeft terwijl ik in mijn bikini broekje langsloop dan voel ik toch die onzekerheid. Iets met natriltijd… Deze term heeft mijn vriend volgens mij er zelf eens in gegooid. Nou, je begrijpt wat er dan gebeurt met mij.

Weg met die onzekerheid. Work that ass!

Speciaal voor iedereen die ook graag wat strakkere billen en benen deel ik mijn Beste Billen workout met je! De video duurt slechts 17 minuten en kun je gewoon vanuit huis doen.

Laat hieronder je gegevens achter en ga direct aan de slag. Vergeet niet om na het invullen van je gegevens deze te bevestigen in je mailbox. Op deze manier kan ik je ook op de hoogte houden van nieuwe workout video’s!

[mc4wp_form id=”29253″]

MELD JE OOK AAN VOOR ONZE BESLOTEN FACEBOOK GROEP. HIER DEEL IK NOG MEER WORKOUTS EN GEEF IK LIVE TRAININGEN!

billen workout

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more