Je maaltijden vervangen door shakes om zo af te vallen; het klinkt vaak bijna te simpel om waar te zijn. Bovendien staan de meeste mensen negatief tegenover deze shakes vanwege de vieze smaak, het gebrek aan energie en omdat ze denken dat er veel troep in is verwerkt. Eerlijk is eerlijk, ik dacht er ook zo over en ben daarom ook nooit aan een shake begonnen.

Tot ik vorige week kennis maakte met Yokebe. Het verschil tussen Yokebe en andere maaltijdshakes is groot; Yokebe bestaat uit natuurlijke ingrediënten en bevat veel voedzame stoffen waardoor het hongergevoel wat normaal vaak optreed uit blijft. Nu zijn dit natuurlijk de lovende woorden van het merk zelf en dus gingen wij voor jullie testen of Yokebe echt een goede maaltijdvervanger is.

verantwoord afvallen

Natuurlijke ingrediënten

Ja, op dit vlak scoort Yokebe zeker punten! Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en er komen geen kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen bij kijken. De maaltijdshakes bevatten waardevolle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Een shake bevat minder dan 300 calorieën, maar is zeker wel voedzaam. Het zit namelijk vol met proteïnen, hoogwaardige eiwitten en vitaminen B wat ervoor zorgt dat het hongergevoel uitblijft en je energielevel op peil houdt.

Ter vergelijking: een shake bevat evenveel proteïne als een portie zalm, meer ijzer dan 150 gram spinazie, dubbel zoveel vitamine A als een banaan en het vitamine B6 staat gelijk aan twee broccoli’s. Een prima maaltijdvervanger dus!

verantwoord afvallen

De smaak

De eerste keer maakte ik de Yokebe met water en ik moet zeggen dat dit niet de lekkerste combinatie is. Gelukkig smaakt het een stuk beter wanneer je het met amandelmelk klaarmaakt, maar je kunt natuurlijk ook gewone melk of sojamelk gebruiken. De smaak die ik heb getest was natural honey; een vrij neutrale smaak waarmee je lekker kunt variëren.

Variëren? Ja zeker, je kunt namelijk je standaard maaltijdshake ook vervangen voor een smoothie variant. Hier voeg je gewoon 4 of 5 schepjes Yokebe aan toe en zo creëer je je eigen shake! Vervang melk bijvoorbeeld eens voor sinaasappelsap en voeg vers fruit toe. Ook lekker om in de zomer diepvriesfruit te gebruiken voor een verkoelende shake!

Dieetplannen

Door de hoge concentratie vitamine B versnelt Yokebe je stofwisseling wat ervoor zorgt dat je sneller gewicht verliest dan normaal. Daarnaast bevat een shake minder calorieën dan een gewone maaltijd én zorgen de proteïnen ervoor dat je spiermassa wordt behouden.

Om resultaat te zien moet je je natuurlijk houden aan een bepaald voedingsschema. Deze heb ik niet voor jullie getest, omdat ik niet als doel heb om gewicht te verliezen maar ik geloof zeker dat Yokebe kan helpen wanneer je verantwoord wilt afvallen. Er zijn verschillende dieetplannen die je kunt volgen: het Turbo dieetplan dat slechts twee weken duurt en het uitgebreide Yokebe-voedingsschema van minimaal vijf weken.

verantwoord afvallen

Een gezonde levensstijl moeilijk en ingewikkeld? Helemaal niet als je je houdt aan deze tips.

Advertorial