Ursula’s Food Confessions

Vorige maand nam Rosa plaats op de biechtstoel en deelde zij haar Food Confessions. Leuk!! Ik kan natuurlijk niet achterblijven… vandaag ga ik met de billen bloot en kunnen jullie alles lezen over mijn, soms wat vreemde, eetgewoontes.

#1 Ik heb altijd honger

Vanaf het moment dat ik ’s ochtends wakker word, tot aan het moment dat ik weer naar bed ga, denk ik aan eten. Als ik wakker word heb ik meteen honger en kijk ik al uit naar mijn ontbijt, ik blijf dan ook nooit lang in bed liggen. Daarna bedenk ik wat ik tussen de middag voor lekkers ga eten en daarna kijk ik alweer uit naar het avondeten. Ik leef echt van maaltijd naar maaltijd en als ik te lang niet gegeten heb word ik chagrijnig.

#2 Ik kan niet tegen banaan

Ik vind ze wel heel erg lekker hoor, maar ik krijg er hele erge buikpijn van. Die gezonde bananenpannenkoekjes die je vaak voorbij ziet komen zijn dan ook niet aan mij besteed. Of bananabread. Ik zou het graag een keer maken, maar ik trek bananen op de één of andere manier gewoon niet.

#3 Ik ben een echte meatlover

Ondanks dat ik enorm veel van dieren hou, zal ik niet zo gauw vegetariër worden. Ik kan intens genieten van een flinke steak, biefstuk, of spare ribs. Meatless Monday is niets voor mij, ik heb gewoon het gevoel dat een maaltijd niet compleet is zonder stukje vlees of vis… Overigens eet ik geen jong vlees. Het idee dat ik een jong beestje op zit te eten kan ik echt niet verkroppen…

#4 Pindakaas!

…kan overal bij, op, in en doorheen. Geen uitzonderingen!

#5 Ik eet aardappels bijna altijd met schil

Het is niet zo dat ik te lui ben om ze te schillen hoor, ik vind ze gewoon écht lekkerder zo!

#6 De kwark is niet aan te slepen bij ons thuis

Het is ook iets dat je altijd snel en makkelijk kunt eten. Als ontbijt, als lunch, als tussendoortje… ik ben dan ook heel blij dat Albert Heijn tegenwoordig kilobakken in het schap heeft staan…

#7 Echt guilty pleasures heb ik eigenlijk niet

Vers en gezond eten vind ik ook echt lekkerder dan koekjes, snoepjes, fastfood enzo. Ik kan serieus genieten van een bordje groenten. Oké, je maakt mij ook superblij met een broodje hamburger op zijn tijd, maar dan geef ik alsnog de voorkeur aan een burger van goede kwaliteit en een vers afgebakken broodje. Daar kan geen McDonalds of Burger King tegenop!

#8 Gekookte eitjes eet ik het liefste als ze nog warm zijn en als de dooier nog half vloeibaar is

Zodat het eigeel eruit loopt als je hem doorsnijdt zeg maar. En dan op een boterham met kipfilet en avocado.

#9 Mijn lievelingsgerechten als ik uit eten ga:

Vooraf carpaccio. En dan het liefst met truffelmayonaise, pijnboompitjes, spekjes en parmezaanse kaas. Daarna ribeye met pepersaus en als toetje een dame blanche. Dit maakt mijn dag echt goed!

#10 Ik eet het liefst met mijn handen

In mijn familie kan niemand normaal een mes en een vork vasthouden. Ik heb dan ook nooit netjes met mes en vork leren eten. Gelukkig heb ik dit mijzelf inmiddels wel een beetje aangeleerd, maar soms komt de oermens in mij toch weer naar boven. Dit leidt wel eens tot grote hilariteit als we uit eten gaan, niet zelden vliegt er een deel van mijn bestek over tafel of belandt het op de grond. Misschien houd ik daarom wel zo van spare ribs en kippenpoten…

Zo, dat waren ze weer. Herkennen jullie deze gewoontes? Of hebben jullie zelf andere food confessions? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Klik hier voor meer fitgirl confessions! 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more