Sweat & Relax met deze fitgirl favorites

Yes! Met deze warme lente hebben we een extra lange zomer. Dat vind ik persoonlijk wel echt super lekker maar er kleeft ook één nadeel: ik moet eerder uit de kleren en in die bikini. Ik sta dan wel helemaal achter de ‘have a body, put on a bikini’ wanneer je een bikini body wilt hebben, toch had ik er niet op gerekend 😉 Daarom ga ik toch nog beginnen met onze eigen Fitgirl Bikini Challenge. Gewoon omdat het kan en omdat ik me extra fit wil voelen in bikini. Fit maar ook goed verzorgd én relaxed. Dat allemaal hoort voor mij bij dit vakantieweertje. Daarom heb ik voor jullie mijn fitgirl favorites van deze zomer voor je op een rijtje gezet.

8 x Fitgirl favorites

Ik begin eerst met mijn favo items om mezelf ín die bikini te hijsen, gevolgd door de relax-items en sluit ik af af met de items voor ná een relaxte zomerdag!

1: Resistance bands

De resistance bands hebben jullie al vaker voorbij zien komen op ons blog. Ik zweer erbij! Met net een beetje weerstand kan je een hele hoop andere fitnessapparaten inclusief dumbells in het krachthonk laten. Marlou heeft ook nog een workout voor je opgenomen. Dat is best wel handig voor als je – net als ik – geen idee hebt wat je er precies mee aan moet. Oh, en mis de winactie niet: samen met workoutgear.nl geven we 5 sets met ieder 5 verschillende banden weg!

 

resistance band fitgirl favorites

2: Sauzen van 2BSlim

In de zomer is het enerzijds makkelijker om gezond te eten omdat bijvoorbeeld salades lekker verfrissend zijn. Maar anderzijds zijn er ook veel BBQ’s en ‘dinertjes’ in het park met veel brood en sauzen. Door te kiezen voor de 2BSlim sauzen kan je tóch verantwoord blijven eten en hoef je niet te zuinig te doen. Deze sauzen bevatten namelijk 0% vet, 0% suiker, maar wel 100% smaak. Als klap op de vuurpijl bevatten deze sauzen slechts één calorie per serving, ze zijn gluten- en lactosevrij én geschikt voor vegetariërs en (de meeste ook voor) veganisten. Ze hebben ook zoete varianten, zoals onderstaande caramelsaus. Zet ze maar op je boodschappenlijst dus!

 

fitgirl favorites

 

3: Women’s Health magazine

Hier haal ik veel inspiratie uit voor workouts en gezonde recepten. Bovendien vind ik de interviews en alle informatie ontspannend om te lezen. Al kan het soms wel een groot contrast zijn: ik met een cocktail in mijn hand, liggend op een strandbed met het motto ‘can’t reach it, don’t need it’…terwijl je door een super fit magazine aan het bladeren bent…! Ach ja, it’s called balance 😉

 

fitgirl favorites

4: AndC magazine

Wil je even helemaal niet meer bezig zijn met fit en bladiebla en is het écht tijd om te chillen? Dan is de AndC een van mijn favo tijdschriften! Sinds september vorig jaar krijg ik ‘m elke maand in de bus. Wat ik er zo leuk aan vind? Het beeldmateriaal <3 Ze hebben echt goed hun best gedaan op dit magazine! En wat ik nog meer leuk vind is dat mijn beste vriendin hier werkt, dus zo kan ik alles lezen wat ze schrijft 😉 Ik heb het abonnement dan ook van haar gekregen! Daar ben ik super blij mee.

5: Lipbalm van Weleda

Blijf je huid goed verzorgen als je veel buiten komt. Blijf goed drinken en goed smeren. Zeker ook je lippen. Bijvoorbeeld met deze lip balm van Weleda. Verzorgend én ook nog nude voor een natuurlijke tint. Net als alle andere producten van de pionier in natuurcosmetica zijn ze volledig vrij van synthetische conserveringsmiddelen, parfums, minerale oliën en siliconen. Bovendien zijn ze vegan!

 

fitgirl favorites

 

6: Vitamine E Care gel van Aruba Aloë 

Ben je te enthousiast geweest met de zon en ben je – ondanks het smeren met zonnebrandcrème – toch verbrand? Aloë is your friend! Deze gel van Aruba Aloë gel is ideaal voor de droge, geïrriteerde huid die extra verzorging nodig heeft. De samenstelling van pure Aloë vera gel uit Aruba, vitamine E en vochtinbrengende bestanddelen voor celregeneratie. De gel is overigens ook geschikt voor dagelijkse gebruik want je kan het ook onder je make up gebruiken.

 

fitgirl favorites

7: Goldwell Kerasilk

Vergeet je haar niet! Geef het na een zonnige dag wat extra verzorging. Zeker als je haar gekleurd is en je wilt de kleur mooi houden is het raadzaam om de juiste shampoo te gebruiken. De Goldwell Kerasilk repower shampoo geeft mijn haar weer volume maar beschermt ook mijn geblondeerde haren. Wie mij een beetje kent weet dat ik niet zonder stijltang kan. Daarom doe ik er altijd extra hitte verzorging in.

 

fitgirl favorites

8: Intensive Care van Vaseline

Door het vaker scheren van mijn schenen heb ik in de zomer een erg droge huid. Ik smeer me tegenwoordig in met deze Intensive Care crème van Vaseline. De crème is parfumvrij en dat kan ik goed gebruiken met mijn gevoelige en droge huid.

 

fitgirl favorites

Bikini Body!

Met deze items ga ik dus zelfverzekerd ín bikini, lig ik relaxt in de bikini en verzorg ik mijn huid goed voor ná de bikini 😉  Nu ben ik benieuwd: verzorg jij je huid anders in de zomer? En welke tijdschriften raden jullie mij aan? Ik wil er nog een paar inslaan voor de vakantie!

Liefs, Ana

Ga je op vakantie naar Bali? Check dan deze 8 Tips & Healthy Hotspots van fitgirl Nienke!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more