Heb jij al een sportmaatje?

Een passie hebben voor iets wat je doet maakt het leven zoveel leuker. Bij mij is dat bijvoorbeeld mijn schrijven voor Followfitgirls en natuurlijk voor mijn blog Love being in shape. Ik vind het ontzettend leuk om mijn tips en tops betreft trainen te delen, plus al die heerlijke vegetarische receptjes!

In een eerder artikel op mijn blog Love being in shape, schreef ik over mijn passie voor sporten. Na dit artikel kreeg ik veel reacties van dames, want hoe raak je nou gemotiveerd om te trainen als je het totaal niet leuk vindt? Natuurlijk zijn er verschillende tips om sporten voor jezelf leuk te maken, maar mijn top tip deel ik nu met jullie.

Sportmaatjes motiveren elkaar

Als je sporten maar niks vindt, zoek dan een andere weg om het leuk te maken. Ga bijvoorbeeld samen trainen met je beste vriendin. Dit kan in de sportschool, in de tuin of buiten op straat. Plan hiervoor samen een sportdate in en als beloning trakteren jullie jezelf op iets leuks (Netflix, Yoghurt Barn etc.).

Waarom ik dit weet?  Neem mijn lieve vriendin Michelle, ze sport wel maar of ze het echt daadwerkelijk leuk vindt is een andere vraag. Via mij is ze in aanraking gekomen met Kayla en dit houdt ze zeker goed vol! Alleen ze heeft van die momenten dat ze denkt, tsja moet dit echt?Om gemotiveerd te blijven bedachten we om eens samen te trainen, kijken of dit werkt.

Dit hebben we dus ingepland, eerst bij haar thuis en een keer bij mijn sportschool.  Sporten met z’n tweeen geeft je veel meer positieve energie, je motiveert elkaar namelijk. Niet alleen doordat je iemand anders de oefeningen ziet volhouden, maar ook omdat je elkaar aanmoedigt. Want ook ik heb als ik alleen train met zwakke momenten om op te geven, met z’n tweeën gebeurt dit veel minder snel.

Heb jij al een sportmaatje?

Beloning na jullie training

Hebben jullie een zwetende training eenmaal overleefd, dan mag je jezelf echt wel even een schouderklopje geven. Onze beloning na een zwetende workout is een lekkere maaltijd. We houden allebei van lekker koken, en experimenteren. De laatste keer ben ik bij Michelle getrakteerd met een heerlijke couscoussalade van zoete aardappel en boontjes. De week erna heb ik mijn heerlijke raw noedels bami voor Michelle gemaakt. Eerst lekker zweten en daarna lekker eten, heerlijke combi!

Tip: inspiratie nodig voor jullie beloning na de training? Dan moet je zeker dit heerlijke Gado Gado recept proberen van Suzanne.

Ik ben benieuwd of jullie ook een sportmaatje hebben? Anders is dat zeker een aanrader!

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more