De hoogste tijd voor weer een nieuw sport- en eetdagboekje dacht ik zo! Een weekje waarin ik onder andere buiten de deur werkte dus dat gaat natuurlijk gepaard met een lekkere lunch. Ook had ik een meeting voor Follow Fashion en Followfitgirls.com in Amsterdam dus ik kwam weer eens in de verleiding van al het lekker op CS. Op station in Groningen mag dan bijna niets lekkers te krijgen zijn, in Amsterdam vind ik het al gauw een walhalla aan lekkers. Het weekend bracht ik door bij mijn vriend in Meppel en dan staan er naast heerlijke uitgebreide ontbijtjes ook lekkere Hello Fresh gerechten op het menu. Je hoort het al; genoeg lekkers en genoeg te doen. Daarnaast moest ik nog ergens tijd vinden voor wat beweging en ook dat is redelijk gelukt. Uiteraard werd er weer veel groene thee en water (1.5/2 liter per dag) gedronken dus dat staat niet meer vermeld.

Maandag 

Ontbijt: Havermout met kokosmelk en blauwe bessen

Lunch: Twee desemcrackers met pindakaas en appel

Diner: Salade met appel, kipfilet, tomaat, nootjes en quinoa/rijst mix.

Avond: Half uur hoepelen + bakje magere kwark met granola

eetdagboek

Dinsdag

Ontbijt: Roggebrood met geitenkaas en honing

Tussendoor: Peer

Lunch: Twee desemcrackers met kipfilet en gekookt ei

Diner: Magere runderburger op een speltbroodje met spinazie en tomaat

Avond: Rondje hardlopen (6km) en krachtoefeningen + bakje Griekse yoghurt met granola

eetdagboek

Woensdag

Ontbijt: Magere yoghurt met blauwe bessen en granola

Lunch: Dagje buiten de deur werken met cappuccino, twee verse muntthee en een volkoren broodje met hummus en gegrilde groenten

Diner: Speltpasta met spinazie en zalm

Avond: Half uur hoepelen + halve granola reep met hazelnoten en pure chocola

eetdagboek

Donderdag

Ontbijt: Bananenpannenkoek met cacao nibs

Lunch: Twee desemcrackers met kipfilet en ei

In de trein naar Amsterdam heb ik een dubbele cappuccino en eenmaal op de meeting eet ik een paar van de healthy hapjes; een mini quiche en wortel en komkommer met hummus. Terug in de trein neem ik een heerlijk yoghurtje van de Yoghurt Barn met mango, walnoten en brownie stukjes. Lekker!

NS werkte niet mee waardoor ik pas om 22u thuis ben. Moe en geen zin om te koken dus twee desemcrackers met roomkaas en komkommer zijn mijn ‘diner.

eetdagboek

Vrijdag

Ontbijt: Roggebrood met geitenkaas en honing

Lunch: Twee speltboterhammen met aardbeien

Diner: Hello Fresh krieltjes, sperziebonen en vegetarische ‘burger’ met kaas (omdat de vis inmiddels over datum was helaas)

Avond: Rondje van 6 km hardlopen + krachtoefeningen. Daarna griekse yoghurt met cruesli en pure chocola.

Zaterdag

Brunch: Twee croissantjes (een ham/kaas en een met aardbeien), cappuccino, jus d’orange en magere yoghurt met cruesli en vers fruit. En een toef slagroom tegen mijn zin in.

Diner: Hello Fresh nasi met eigen gemaakte pindasaus en gebakken banaan

Avond: Op stap met een vriendinnetje dus naast de vele dansjes ook twee gin tonic.

eetdagboek

Zondag

Brunch: Griekse yoghurt met aardbei en kiwi + meergranenbroodje met ham, kaas en komkommer

Diner: Hello Fresh Oosterse noedelsoep met garnalen + focaccia broodjes

Avond: Cappuccino met stukje pure chocolade

eetdagboek

Voor meer persoonlijke updates, volg mij op Instagram.

Meer eetdagboekjes zien? Hier vind je een overzicht van alle sport- en eetdagboeken van de fitgirls.