Shopping tip: nieuwe Reebok collectie

Yay, de nieuwe Reebok collectie is uit! Onder de naam Crafted by Fitness heeft Reebok een gloednieuw concept met ideale tights voor vrouwen en boardshorts voor mannen ontwikkeld. Zo na de zomervakantie vind ik dat we onszelf (en onze lover) best mogen trakteren op een nieuwe sportoutfit. Shop je mee?

Reebok Crafted by Fitness

Nieuwsgierig als ik ben, vraag ik me af hoe zo’n nieuw concept tot stand komt. Ik kan me niet voorstellen dat een nieuwe collectie in 3 tellen klaar is, en inderdaad er is heel wat onderzoek aan voorafgegaan. Voor de totstandkoming van Crafted by Fitness heeft Reebok jarenlang sporters en atleten bestudeerd en ook zelf hebben ze zich volledig in het ‘fitness leven’ verdiept (en gestort). En het resultaat mag er zijn:

De Crafted by Fitness artikelen zijn perfect voor een actief lichaam en kunnen de intensiefste workouts aan.

Reebok heeft voor zowel vrouwen als mannen een nieuwe collectie gelanceerd. Laat ik beginnen met de nieuwe tights voor ons ladies (mannen zijn vaak toch niet zo fan van shoppen, toch?)

Reebok Lux tight

reebok tightsDe Lux tight is een perfecte mix van fashion en functionaliteit. De legging heeft een brede tailleband (zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid) en de zogenaamde Speedwick-technologie reguleert vocht (lees zweet). De veelzijdige legging is perfect voor elke workout, of je nu in de sportschool traint, 10 kilometer hardloopt of een les yoga volgt.

Shop tips

Deze geweldige collectie van Reebok is verkrijgbaar via wehkamp:

reebok fitness tight luxLux sportbroek met stippen print | 59.95
reebok fitness tight blokken

Sportlegging Lux met grafisch design | 54.95reebok fitness tight kleur

Tight Lux met kleur design | 54.95

reebok tight fitness zwart

Lux tight zwart | 49.95reebok fitness tight print

Legging Lux met print | 64.95

Reebok Epic short

reebok boardshortDan is het nu tijd voor de mannen. De short is gemaakt van cordura en zit comfortabel door de lichtgewicht pasvorm. Wat voor training ‘je vent’ ook doet, de short is geschikt voor de meest intensieve workout die je maar kunt bedenken. Misschien een klein nadeel voor ons: de short blijkt zo lekker te zitten dat je hem het liefst de hele dag draagt. Of wij vrouwen daar nou zo blij van worden 😉

Shop tips:

reebok short zwart wit

Sportshort antraciet/zwart/wit | 54.95reebok short groen

Boardshort zwart/kaki | 54.95

reebok short zwart

Short zwart | 44.95

Enthousiast?

Wat vind jij van de nieuwe Crafted by Fitness collectie? Zelf ben ik zo enthousiast dat ik de verleiding niet kon weerstaan: ik heb mezelf al op een nieuwe Reebok tight getrakteerd (die mooie Lux Legging met print). En, kan jij de verleiding weerstaan?

 

Een nieuwe sportlegging vraagt om een heerlijke workout als je het mij vraagt. Heeft Marlou nou net toevallig een nieuwe cardio & strength workout video opgenomen. Komt dat goed uit!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more